Kapellen Zingt trapt de zomervakantie op gang

Kapellen Zingt trapt de zomervakantie op gang

Op vrijdag 30 juni organiseert DBV Events, met de steun van de Gemeente Kapellen, de zesde editie van Kapellen Zingt in het prachtige gemeentepark Beaulieu. De start van de zomervakantie wordt gevierd met een spetterende show met verschillende live optredens!

Start van de zomervakantie

Kapellen Zingt viert met haar zesde editie de start van de zomervakantie. Het einde van de examens, de ideale moment om helemaal los te gaan! DBV Events, onder leiding van Kapellenaar Wim Versées, blikt vol trots vooruit naar de zesde editie van dit evenement. “Elk jaar proberen we net dat ietsje meer in Kapellen Zingt te steken. Het blijft een prachtig event om te organiseren. Samen zingen geeft je energie én een gelukkig gevoel. De kick die je krijgt als de hele weide meezingt, dat is onbeschrijflijk!” vertelt Versées.

Zomer op gang trappen

Bezieler Versées spreekt zelfs van meer. “We hebben de eer om – na het gemeentelijk festival Pulptuur, dit jaar op de laatste schooldag ook effectief de zomer op gang te trappen. En laat dat nu net de start van een hele zomer vol concerten zijn. Wij zijn met DBV Events de nieuwe partner van de gemeente Kapellen en lanceren in juli de donderdagse zomerconcerten onder een nieuwe naam: Kroonkurk Festival.”

Kapellen Zingt start om 19:30 met een live optreden van de Vlaanderen Zingt band. Deze liveband warmt het publiek op voor de apotheose van Kapellen Zingt: het samen zingen. De toegang is zoals voorheen gratis. Iedereen die graag wil meezingen op het podium kan zich nog steeds inschrijven via info@kapellenzingt.be

Praktische planning

Wanneer: vrijdag 30 juni, 19:00: Kapellen Zingt met live optreden
Waar: gemeentepark Beaulieu
Inkom: gratis

Facebook43
Twitter
Follow Me
Tweet