Laatste nieuws:
Brasschaat zoekt concessiehouder voor Ruiterhal

Brasschaat zoekt concessiehouder voor Ruiterhal

Het gemeentebestuur van Brasschaat gaat op zoek naar een concessiehouder voor de gerenoveerde Ruiterhal. De kandidaten combineren zakelijk horecatalent met affiniteit voor cultuur en het sociaal-culturele verenigingsleven.

De Ruiterhal, gelegen in het gemeentepark van Brasschaat, maakt sinds 1986 deel uit van het cultuurcentrum Brasschaat en was tot 2020 de bakermat van het sociaal-culturele leven in Brasschaat. De Ruiterhal wordt momenteel volledig en duurzaam gerenoveerd. In september 2024 heropent ze met een volledig nieuwe indeling.

Gedreven zaakvoerder

De concessiehouder is een gedreven zaakvoerder, die het exclusief leveringsrecht van bieren zowel van lage als van hoge gisting, zowel in vaten als in flessen, waters, frisdranken, fruitsappen, koffie, thee en dranken op basis van melk, aperitieven, wijnen, ijsproducten, chips, koekjes en andere versnaperingen in de Ruiterhal op zich wil nemen. Het gaat meer bepaald om het leveren van bovengenoemde zaken aan de organisatoren van verscheidene activiteiten, die een lokaal of zaal huren in de Ruiterhal.

Alle verdere info, de lastvoorwaarden en hoe je een kandidatuur kan indienen vind je op www.brasschaat.be/actueel/openbare-procedure .

MLH

Foto: © MLH

Facebook20
Twitter
Follow Me
Tweet