Laatste nieuws:

Uw horoscoop voor deze week

Noordernieuws horoscoop

 • Ram - week 29 2018
  In de privé-sfeer verloopt alles naar wens en je voelt je gelukkig. Pas op dat je niet toegeeft aan dat gevoel van niks doen. Dat is een echte valkuil, voor een relatie moet je immers altijd moeite doen. Dat is overigens helemaal niet erg, maar juist leuk.
 • Stier - week 29 2018
  Je realiseert je deze week dat geluk alles is. Ben jij niet gelukkig, kun je ook een ander niet gelukkig maken. Je gaat daarom de strijd aan en riskeert zelfs een breuk in je relatie. Wat goed voor is jou zal de strijd echter overleven.
 • Tweeling - week 29 2018
  Jij bent zo verliefd als je nog nooit bent geweest en je hebt alleen maar gekheid in je kop. Leuk natuurlijk! Maar kom deze week weer eens van je roze wolkje af. Je idealen in de beroepssfeer of anderszins blijven ook nu belangrijk.
 • Kreeft - week 29 2018
  Je bent nalatig geweest. Eigenlijk is dat niets voor jou. Men kan het je wel vergeven als je je vriendelijk opstelt. Geef je nalatigheid ook ruiterlijk toe. Maar een tweede keer gaat het je met zekerheid niet zo gemakkelijk af.
 • Leeuw - week 29 2018
  Andere mensen zijn niet per definitie beter dan jij. Misschien zijn ze wel wat minder zelfkritisch. Probeer zelf ook wat minder zelfkritisch te zijn door aan je eigen kwaliteiten meer waarde toe te kennen. Kijk eens met de ogen van een ander naar je eigen situatie.
 • Maagd - week 29 2018
  Probeer die hoge druk deze week nog even vol te houden. Het is moeilijk omdat het zolang duurt, maar binnenkort wordt je moeite ruimschoots beloond. Daarna kun je opgelucht ademhalen en je even ontspannen. En dan op naar de volgende drukke periode.
 • Weegschaal - week 29 2018
  Jij hebt deze week de neiging, het geld dat je morgen aan de voordeur verwacht, vandaag al via de achterdeur uit te geven. Geef je geld niet uit voordat je het echt in handen hebt. Misschien komt het niet of heb je het toch ergens anders voor nodig.
 • Schorpioen - week 29 2018
  Jij loopt deze week kans op veel tegenwerking, althans zo lijkt het. Dat kan echter geen kwaad, het houdt jou alert. Kritiek zorgt ervoor dat je kritisch naar je eigen plannen blijft kijken. Ga door, je bent toch overtuigd van je ideeën?
 • Boogschutter - week 29 2018
  Een goed gesprek met je partner deze week zal veel lucht schenken. Duidelijkheid is voor jullie beide een absolute "must". Als jij weet waar je aan toe bent, kun je bepaalde trekjes van je partner accepteren. Je stapt dan gemakkelijker ergens overheen.
 • Steenbok - week 29 2018
  Jouw leven komt deze week plotseling op de kop te staan. Een verliefdheid slaat in alle hevigheid toe. Wees voorzichtig. Gooi niet meteen alle zekerheid overboord. De ware liefde is er volgende week en volgende maand ook nog wel.
 • Waterman - week 29 2018
  Jij bruist deze week van de energie en het lijkt alsof je meer lef hebt dan ooit. Je kijkt heel anders naar dingen. Onoverkomelijke problemen van gisteren lijken vandaag wel verdwenen. Ga maar gauw aan de slag om je doelen te bereiken.
 • Vissen - week 29 2018
  Het is tijd om beperkende relaties open te breken. Denk aan je persoonlijke groei, zorg dat jij gelukkig wordt en blijft. Je moet immers je hele leven nog verder met jezelf. Begin gelijk deze week nog te werken aan jouw geluk, jouw toekomst.

Feed: Astro share