Uw horoscoop voor deze week

Noordernieuws horoscoop

 • Ram - week 23 2023
  Jij bent deze week in een overmoedige bui. Je hebt echt zin om gek te doen en risico's te nemen. Maak het niet te gek. Je brengt geheid jezelf en anderen in gevaar. Gek doen is in orde maar onnodige risico's nemen niet!
 • Stier - week 23 2023
  Probeer deze week in je relatie meer rekening te houden met je partner. Hij/zij voelt zich de laatste tijd een beetje verwaarloosd. Die aandacht van jou is echt reuze belangrijk. Als jij die geeft zul je er heel veel voor terugkrijgen.
 • Tweeling - week 23 2023
  Je hebt het deze week echt waanzinnig druk, zowel op het werk als privé. Houd je stressniveau daarom goed in de gaten. Neem de tijd om te ontspannen. Dat zal, verrassend genoeg, uiteindelijk ook nog een veel beter resultaat opleveren.
 • Kreeft - week 23 2023
  Jij hebt je zaakjes deze week zo goed georganiseerd dat alles als vanzelf loopt. Je hoeft zelf niets meer te doen. Er kan en zal dan ook niets mislopen. Je staat zelf verbaasd, dat het zo makkelijk gaat. Iets om te onthouden voor de volgende keer.
 • Leeuw - week 23 2023
  Jij kunt tevreden zijn met alles wat je hebt bereikt in je leven. Toch zullen er altijd dingen zijn die nog beter kunnen. Neem deze week de tijd om daar eens over na te denken en plannen ter verbetering uit te broeden. Dat is de moeite waard.
 • Maagd - week 23 2023
  Jij kunt geen problemen oplossen door ze simpelweg te negeren. Je zult er actief mee aan de slag moeten gaan. Vraag daarbij eventueel professionele hulp, dat is echt geen schande. Je zult het ook dan uiteindelijk allemaal zelf moeten doen.
 • Weegschaal - week 23 2023
  Je hebt deze week veel behoefte aan contact. Prima, maar verwaarloos je partner niet. Hij/zij kan dat gevoel snel krijgen. Vooral als jij zoveel met anderen omgaat. Geef duidelijk aan wat je ideeën zijn en betrek je partner ook bij je uitstapjes.
 • Schorpioen - week 23 2023
  Jij weet wat je wilt en daar vecht je voor. Als men jou iets in de weg legt, sla je meteen terug of neem je later wraak. Vechten voor je eigen ideeën is natuurlijk goed, maar wees niet haatdragend en gun anderen ook hun eigen mening.
 • Boogschutter - week 23 2023
  Zorg ervoor dat jij geen verwachtingen wekt die je niet kunt nakomen. Dat is niet alleen voor die ander teleurstellend. Je bent deze week niet in staat je eigen energie realistisch in te schatten. Doe wat je belooft en beloof wat je doet.
 • Steenbok - week 23 2023
  Het is verstandig om belangrijke beslissingen deze week uit te stellen. Jouw gemoedsrust staat dat niet toe. Het nemen van de juiste beslissing wordt negatief beïnvloed. Dat kan verstrekkende gevolgen hebben, waar je later spijt van hebt.
 • Waterman - week 23 2023
  Je bent deze week in een prima humeur. Kan ook bijna niet anders met die vlinders in je buik. Geniet van dit gevoel. Houd je echter wel aan je eigen normen en waarden. Zeker in het begin neig je er toe alles uit het oog te verliezen.
 • Vissen - week 23 2023
  Jij hebt deze week een helder werkend verstand. Het is dus een fantastische tijd om iets moeilijks op te pakken. Denk daarbij aan een examen of een sollicitatiegesprek. Probeer je bedoelingen helder te formuleren, zo ontstaat er duidelijkheid.

Feed: Astro share