Laatste nieuws:

Uw horoscoop voor deze week

Noordernieuws horoscoop

 • Ram - week 30 2019
  Iets dat goed is voor jou, is nog niet goed voor iemand anders. Houd rekening met anderen en vooral met je partner. Deze week heb je de neiging om daar overheen te stappen. Je stoot daarmee mensen onnodig en onbewust voor het hoofd.
 • Stier - week 30 2019
  Al wordt er deze week nog zoveel van jou verwacht, jij hoeft je echt geen zorgen te maken. Je bent energiek. Je kunt de moeilijkste problemen aan. Je staat verstelt van jezelf, maar ook anderen zullen met bewondering naar jou kijken.
 • Tweeling - week 30 2019
  Jij kunt een innemende persoon zijn als je dat wilt. Deze week maak je daarmee de juiste indruk op die ene persoon. Hoe dat verder afloopt laat zich raden. Blijf je charmante kant van je persoonlijkheid tonen.
 • Kreeft - week 30 2019
  Je hebt een positieve uitstraling deze week. Dat helpt jou om je opdrachten voor de komende tijd met links te doen. Vanwege je charmante uitstraling vecht men bijna om bij je in de buurt te zijn en het jou naar de zin te maken. Het gaat ook niet voor niets zo lekker.
 • Leeuw - week 30 2019
  Jij kunt deze week je hart luchten bij iemand die je zeer dierbaar is. Dat zul je zelfs moeten doen om, figuurlijk, te overleven. Het doet jou en je toehoorder goed en het brengt jullie dichter bij elkaar dan ooit tevoren. Wat er verder uitkomt...
 • Maagd - week 30 2019
  Blijf deze week trouw aan je eigen principes. Dat maakt een betere indruk dan dat je met alle winden meewaait. Een vastberaden uitstraling past bij je persoonlijkheid. Als jij jezelf bent, dan heb je alles in huis wat je verder zal helpen.
 • Weegschaal - week 30 2019
  Als iemand jou zijn nieuwe plannen voorschotelt, vertel dan eerlijk wat je er van vindt. Als je het helemaal niet ziet zitten, zeg dat dan direct en zonder omwegen. Zo worden er geen valse verwachtingen gewekt en voorkom je teleurstelling.
 • Schorpioen - week 30 2019
  Deze week gaat alles anders dan verwacht. Maak je daar echter geen zorgen over. Als jij je er echt voor inzet, kun je de gebeurtenissen met gemak nog naar je hand zetten. Met jouw vlotte babbel zal dat voor jou absoluut haalbare kaart zijn.
 • Boogschutter - week 30 2019
  Als je weet wat je wilt met je leven, dan kun je deze week een paar goede kansen ontdekken om jouw ideaal te bereiken. Houd ogen en oren goed open. Voor je het weet zijn de kansen voorbij. Weet je niet wat je wilt kun je geen kansen herkennen.
 • Steenbok - week 30 2019
  Als je ergens vast in gelooft moet je er deze week helemaal voor gaan. Investeer alles wat je hebt aan tijd en energie. Zorg dat het een ongekend succes wordt. Het talent ontbreekt niet bij je, daar hoef je je geen zorgen om te maken.
 • Waterman - week 30 2019
  Jij bent de laatste tijd overtuigd van jezelf en van je prestaties. En dat is op alle fronten te merken. Alles loopt op rolletjes. Zien geloven, doet geloven. Je zit in een opwaartse spiraal en dat is goed voor je zelfvertrouwen.
 • Vissen - week 30 2019
  Jij communiceert deze week erg krachtig. Dat merk jezelf waarschijnlijk niet, maar de mensen in je omgeving des te beter. Je wekt hierdoor snel de indruk bazig te zijn, terwijl je dat wellicht niet bent. Let op reacties die je van anderen krijgt.

Feed: Astro share