Laatste nieuws:

Uw horoscoop voor deze week

Noordernieuws horoscoop

 • Ram - week 48 2023
  In de liefde moet jij echt een keer zelf het initiatief nemen. Het kan niet allemaal van een kant komen. En sta niet versteld als je initiatief bijzonder goed aankomt. Je zult merken dat je door zelf actie te ondernemen veel meer plezier krijgt in je relatie.
 • Stier - week 48 2023
  Al wordt er deze week nog zoveel van jou verwacht, jij hoeft je echt geen zorgen te maken. Je bent energiek en je kunt de moeilijkste problemen zonder meer aan. Je staat verstelt van jezelf, maar ook anderen zullen met bewondering naar jou kijken.
 • Tweeling - week 48 2023
  Jij voelt je verantwoordelijk voor alles en iedereen. Laat die serieuze houding eens vieren deze week. Een luchtigere, vrolijkere houding doet wonderen bij het andere geslacht. En dat beetje extra ontspanning zou voor jou ook heel goed zijn.
 • Kreeft - week 48 2023
  Pas op dat je al die kleine probleempjes niet laat liggen. Ze kunnen gemakkelijk uitgroeien tot regelrechte rampen. Help misverstanden gelijk de wereld uit. Dat scheelt je op den duur heel veel tijd en energie en maakt je leven veel fijner.
 • Leeuw - week 48 2023
  Als iemand jou deze week iets in vertrouwen vertelt, houd dat dan voor jezelf. Je hebt de behoefte er over te praten. Schaad het vertrouwen van je vriend(in) niet. Praat er liever met hem/haar zelf over. Dat werkt voor jullie beide genezend.
 • Maagd - week 48 2023
  Je ontdekt deze week dat jij en je partner in grote lijnen weldegelijk hetzelfde doel in het leven hebben. Tussenliggende verschillen blijken opeens overbrugbaar, dat geeft jou nieuwe hoop.
 • Weegschaal - week 48 2023
  Deze week verloopt alles echt veel te langzaam naar jouw smaak. Jij vergeet soms dat niet alle mensen hetzelfde zijn. Gelukkig kan alles met wat extra geduld en doortastende optreden toch nog in orde komen. Ga maar eens even op je handen zitten.
 • Schorpioen - week 48 2023
  Breng je ambities niet over op je partner, maar ga zelf met de vervulling van je droom of dromen aan de slag. Alleen als je het zelf doet, geeft het je echte voldoening. Met jouw manier van werken maak je nog je partner nog jezelf gelukkig.
 • Boogschutter - week 48 2023
  In de privé-sfeer verloopt alles naar wens en je voelt je gelukkig. Pas op dat je niet toegeeft aan dat gevoel van niks doen. Dat is een echte valkuil, voor een relatie moet je immers altijd moeite doen. Dat is overigens helemaal niet erg, maar juist leuk.
 • Steenbok - week 48 2023
  Je ego krijgt deze week een deuk. Je was overtuigd van je gelijk, maar je moet nu toegeven dat je er naast zat. Dat is helemaal niet erg. Het is misschien wat moeilijker te vatten, maar juist dit is op de lange termijn heel goed voor je ego.
 • Waterman - week 48 2023
  Jij verrast met je acties deze week vriend en vijand. Je komt met zeer vernieuwende en verrassende ideeën. Al zal niet iedereen het meteen begrijpen en accepteren, het levert je wel meteen respect en de bijbehorende financiën op.
 • Vissen - week 48 2023
  Als iemand jou zijn nieuwe plannen voorschotelt, vertel dan eerlijk wat je er van vindt. Ook als je het niet ziet zitten. Zeg het juist dan direct en zonder omwegen. Zo worden er geen valse verwachtingen gewekt en voorkom je teleurstelling.

Feed: Astro share