Laatste nieuws:

Uw horoscoop voor deze week

Noordernieuws horoscoop

 • Ram - week 04 2020
  Breng je ambities niet over op je partner, vervul zelf je dromen. Nu maak jij je partner noch jezelf gelukkig. Jij hebt jouw dromen, je partner heeft eigen dromen. Respecteer en steun elkaar daarin. Zo kun je echt gelukkig worden.
 • Stier - week 04 2020
  Je weet op ludieke wijze jullie relatie nieuw leven in te blazen en dat wordt erg gewaardeerd door je partner. Je bent deze week echt een bijzonder positieve en stimulerende factor. Je partner zal dat initiatief zeker gaan overnemen.
 • Tweeling - week 04 2020
  Je zit met je gedachten ver weg in de wolken. Je bouwt een droomwereld voor jezelf, daar ben jij je wel van bewust. Pas op voor verliefdheden want dan kunnen droomwereld en realiteit door elkaar gaan lopen. Keer tijdig naar het echte leven terug.
 • Kreeft - week 04 2020
  Deze week ontmoet jij iemand die dezelfde idealen heeft als jij. Als je daar open voor staat kun je hand in hand gaan en bergen verzetten. Dat je samen ooit zoveel zou kunnen bereiken, daar had je zelfs niet van durven dromen.
 • Leeuw - week 04 2020
  Er liggen romances op jou te wachten deze week, vrijgezel of niet. Denk niet alleen aan nu. Bedenk van tevoren waar je aan begint als je op deze romances ingaat. Wie is de dupe? Voor singles is dit een zorgeloze, heerlijke tijd om van te genieten.
 • Maagd - week 04 2020
  Spring niet meteen op rood als iemand jou deze week dwarszit. Helemaal niet nodig, wees een beetje geduldig. Duidelijkheid is hierbij het toverwoord. Geef inzicht in je plannen en de problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon.
 • Weegschaal - week 04 2020
  Jij bent strijdlustig deze week. Je wilt de waarheid boven tafel krijgen en je doet dat zo provocerend mogelijk. Een diplomatiekere aanpak is verstandiger, het verkleint in ieder geval je kans op blijvende schade in je contacten met anderen.
 • Schorpioen - week 04 2020
  Laat problemen niet liggen. Problemen zijn steeds moeilijker op te lossen, tot ze helemaal niet meer op te lossen zijn. Dat geldt zeker voor relatieproblemen. Als je mensen het gevoel geeft dat je ze hebt laten zitten, gaat dat niet zomaar meer over.
 • Boogschutter - week 04 2020
  Dit is een gouden tijd. Je hebt geniale ideeën en je beschikt over de discipline om je ideeën om te zetten in daden. En je hebt de energie om je daar de komende tijd volop mee bezig te houden. Je omgeving accepteert en waardeert jouw activiteiten.
 • Steenbok - week 04 2020
  Laat je niet gelijk van de wijs brengen als het deze week even niet zo gaat als je had verwacht. Dat is helemaal niet nodig. Jij weet wat je wilt en hoe je daar kunt komen. Doorzetten op de ingeslagen weg dat is de kunst en de enige zekerheid op succes.
 • Waterman - week 04 2020
  Deze week roept een gebeurtenis leuke herinneringen op. Deze herinneringen in gedachten nog eens beleven zal je goed doen. Hoe kon je dat vergeten? Kun je dit nog een keer beleven? Denk er eens over na, het is zeker de moeite waard.
 • Vissen - week 04 2020
  Let deze week goed op je woorden. Zelfs complimentjes worden gemakkelijk verkeerd opgevat en uitgelegd. Strijk je geliefden niet tegen de haren in. Wees dus voorzichtig en toon wat meer begrip voor je partner of familie.

Feed: Astro share