Laatste nieuws:

Uw horoscoop voor deze week

Noordernieuws horoscoop

 • Ram - week 21 2019
  Je krijgt deze week echt de ene opdracht na de andere te verwerken en je vindt dat jij alleen aan het sloven bent. Als de druk echt te groot wordt, moet je waarschuwen en wel voordat je het helemaal niet meer aan kan, want dan is het te laat.
 • Stier - week 21 2019
  Met datgene wat jij deze week wilt doen, zul je geduld moeten hebben. Laat je niet het hoofd op hol brengen, blijf rustig. Zorg dat je met alle partijen uitkomt, zodat je jouw plannen kunt doorvoeren. Voorzichtigheid is geboden.
 • Tweeling - week 21 2019
  Als je iets groots wilt bereiken, dan zul je groot moeten denken. Ga dus serieus met jouw ideeën aan de slag. Zoiets kost veel voorbereidingstijd, dus neem die tijd. Je hebt absoluut de capaciteiten in huis om iets moois op te zetten.
 • Kreeft - week 21 2019
  Deze week kun je een financiële meevaller verwachten. Een promotie met loonsverhoging of je haalt een top opdracht binnen. Of misschien nog iets anders. Maar je moet er wel voor werken, het komt je niet aanwaaien. Je wint dus niet de staatsloterij.
 • Leeuw - week 21 2019
  Probeer deze week datgene dat je zo graag wilt niet met dwingende hand maar met zachte hand te bereiken. Geduld en een diplomatieke aanpak zijn de sleutelwoorden voor je succes. Dat jij daar in uitblinkt weet je zelf ook wel.
 • Maagd - week 21 2019
  Je hebt het deze week echt waanzinnig druk, zowel op het werk als privé. Houd je stressniveau daarom goed in de gaten. Neem de tijd om te ontspannen. Dat zal, verrassend genoeg, uiteindelijk ook nog een veel beter resultaat opleveren.
 • Weegschaal - week 21 2019
  Jij bent erg spontaan deze week en je kunt je mening in je enthousiasme natuurlijk niet voor je houden. Dat kan echter tot zeer kritische uitspraken leiden. Zorg dus dat je jouw mening wel een beetje diplomatiek ventileert.
 • Schorpioen - week 21 2019
  Verwacht geen applaus. Jouw bemoeienissen worden wel op prijs gesteld, maar je hoort alleen de negatieve dingen. Dat is niet leuk, maar helaas een eigenschap van veel mensen. Gewoon volhouden, je zult zien dat het de moeite waard is.
 • Boogschutter - week 21 2019
  Er breekt een wisselvallige tijd aan in je liefdesleven. Verbreek jij je relatie om verder te gaan met iemand anders? Of vinden er grote veranderingen plaats binnen je relatie? In ieder geval zul je er uiteindelijk veel gelukkiger door worden.
 • Steenbok - week 21 2019
  Het dringt deze week tot je door hoeveel je hebt bereikt. Je hebt daarmee weldegelijk het respect gewonnen van anderen. Ook van hen die tot nu toe nog wat reserves hadden tegenover jou. Je kans is gekomen je oorspronkelijke doel te bereiken.
 • Waterman - week 21 2019
  Jij weet wat je wilt en daar vecht je voor. Als men jou iets in de weg legt, sla je meteen terug of neem je later wraak. Vechten voor je eigen ideeën is natuurlijk goed, maar wees niet haatdragend en gun anderen ook hun eigen mening.
 • Vissen - week 21 2019
  Je uitgelaten bui is weer een beetje getemperd. Je denkt meer na over de richting die jij je leven wilt geven. Je komt zo vanzelf ook tot nieuwe plannen voor de toekomst. Ga je je hele leven op de kop zetten of pak je het geleidelijk aan?

Feed: Astro share