Laatste nieuws:

Uw horoscoop voor deze week

Noordernieuws horoscoop

 • Ram - week 08 2021
  Jij bent deze week zeer betrokken bij de problemen van anderen. Je hebt zelf echter ook een leven met eigen problemen. Houd die ook in de gaten. Het is leuk om andermans problemen op te lossen, het is beter om je eigen problemen op te lossen.
 • Stier - week 08 2021
  Als je iets groots wilt bereiken, dan zul je groot moeten denken. Ga dus serieus met jouw ideeën aan de slag. Zoiets kost veel voorbereidingstijd, dus neem die tijd. Je hebt absoluut de capaciteiten in huis om iets moois op te zetten.
 • Tweeling - week 08 2021
  Je bent in een filosofische fase in je leven aangekomen. Je moet de tijd nemen om na te denken over je leven, wat je niet meer wilt en vooral wat je voortaan wel wilt. Het onbekende trekt. Geef daar aan toe, bijvoorbeeld door te reizen.
 • Kreeft - week 08 2021
  Jij voelt je deze week onzeker. Om dit te verbloemen probeer je juist extra zeker over te komen. Dat is een logische en veel voorkomende reactie, maar deze reactie kan gemakkelijk leiden tot hardheid en botheid. Pas op dat dat bij jou niet gebeurt.
 • Leeuw - week 08 2021
  Jij hebt deze week sterk het gevoel dat je aan handen en voeten gebonden bent. Daar moet je je niets van aantrekken. Ga gewoon je eigen weg. Er zijn genoeg manieren om toch jezelf te zijn en je toch waar te maken. Die ander schikt zich wel.
 • Maagd - week 08 2021
  Jij bent een harde werker en je resultaten zijn er naar. Dit wordt door de mensen in je omgeving op prijs wordt gesteld. Dat blijkt deze week. De bijbehorende beloning als blijk van waardering, zal zeker niet lang uitblijven.
 • Weegschaal - week 08 2021
  Er is een vriend die zich deze week niet precies zo gedraagt als je het graag zou zien. Wind je daar maar niet over op. Waarschijnlijk is dit van korte duur. Bovendien is het een goede vriend van je en vrienden hebben toch wel wat krediet bij jou?
 • Schorpioen - week 08 2021
  Als je weet wat je wilt met je leven, dan kun je deze week een paar goede kansen ontdekken om jouw ideaal te bereiken. Houd ogen en oren goed open. Voor je het weet zijn de kansen voorbij. Weet je niet wat je wilt kun je geen kansen herkennen.
 • Boogschutter - week 08 2021
  Je bent deze week niet in staat een situatie op waarde te schatten. Daardoor dreigt deze uit de hand te lopen. Kijk objectief naar de situatie en luister goed naar wat anderen vertellen. Dat kan de situatie snel weer ontspannen.
 • Steenbok - week 08 2021
  Er gebeurt van alles deze week en het meeste is zeer aangenaam. Ook in de liefde kun je het één en ander verwachten. Blijvend of niet, leuk vind je het in ieder gevel wel. Hoe meer afwisseling hoe beter, nietwaar?
 • Waterman - week 08 2021
  Jij bent deze week in voor een romantisch avontuur. Een verliefdheid komt op, dat wordt een heerlijke tijd voor jou. Met zoveel zelfvertrouwen is dit de perfecte tijd om aan je uiterlijk te werken. Als ook dat verbeterd, kun jij niet meer stuk.
 • Vissen - week 08 2021
  Laat je onzekerheid deze week niet blijken, jij bent de expert. Wellicht probeert men je uit je evenwicht te brengen. Dat zou werkelijk onnodig en doodzonde zijn. Geloof in jezelf je bent het immers meer dan waard.

Feed: Astro share