Laatste nieuws:

Uw horoscoop voor deze week

Noordernieuws horoscoop

 • Ram - week 22 2024
  Jij kunt opgelucht zijn, dat moeilijke gesprek waar je zo tegen op ziet, zal geen problemen veroorzaken. Jij kunt zonder veel moeite je gesprekspartner overtuigen van de juistheid van je argumenten. Je praat immers over jouw principes.
 • Stier - week 22 2024
  Jouw fantasie laat je deze week niet in de steek. Je brengt vooral op het werk je kleurrijke mening naar voren. Er wordt weliswaar positief op gereageerd, maar toch is het verstandig om het niet te overdrijven. Je geloofwaardigheid kan schade oplopen.
 • Tweeling - week 22 2024
  Als het deze week niet zo lekker loopt, zet jezelf dan niet onder druk. Dat maakt het alleen maar moeilijker. Probeer te ontspannen. Als jij de dingen los kunt laten, kunnen anderen dat ook. Als de druk van de ketel is, kun je tot een oplossing komen.
 • Kreeft - week 22 2024
  Als die eindeloze discussies met je partner telkens tot niets leiden, begin je aan je relatie te twijfelen. Bedenk voor je stappen onderneemt eerst eens wat jij precies verwacht van een relatie en of dat wel helemaal realistisch is.
 • Leeuw - week 22 2024
  Jij bent deze week op het jagerspad. Je wilt verveling voorkomen en daarom flirt je met iedereen die je ervoor in is. Erg doordacht is dat natuurlijk niet. Pas op dat je geen spijt krijgt van je oppervlakkige houding.
 • Maagd - week 22 2024
  Je partner legt deze week grote druk op je. Je hebt het gevoel dat jij je eigen weg niet kunt gaan. Reageer dat niet af. Praat er over en vertel daarbij vooral wat nou eigenlijk die eigen weg van jou is. Je partner is daar beslist nieuwsgierig naar.
 • Weegschaal - week 22 2024
  Maak de zaken deze week niet erger dan ze werkelijk zijn. Daar neig je wel vaker toe, maar dat is echt niet nodig. Jouw ervaringen hebben niets te maken met je partner, reken hem/haar daar dus niet op af. Geef je partner een eerlijke keuze.
 • Schorpioen - week 22 2024
  Je voelt je onrustig deze week. Je moet waarschijnlijk een paar onprettige beslissingen nemen of uitvoeren op het werk. Gelukkig kun je rekenen op steun van het thuisfront. Je partner voelt met je mee. Bespreek je twijfels en blijf trouw aan je hart.
 • Boogschutter - week 22 2024
  Je bent momenteel zeer creatief. Dat kan zich op verschillende manieren uiten. Je schildert misschien of maakt muziek. Of je maakt onbewust van alles dat je doet iets bijzonders zonder je echt creatief te voelen. Het wordt zeker gewaardeerd.
 • Steenbok - week 22 2024
  Jij rent deze week rond als een dolle en springt van de hak op de tak. Bedenk eerst wat je eigenlijk wilde gaan doen. Als je even tot rust komt, gaat het vast stukken beter met je. Organiseer je werkzaamheden zorgvuldig.
 • Waterman - week 22 2024
  Jij bent zo verliefd als je nog nooit bent geweest en je hebt alleen maar gekheid in je kop. Leuk natuurlijk! Maar kom deze week weer eens van je roze wolkje af. Je idealen in de beroepssfeer of anderszins blijven ook nu belangrijk.
 • Vissen - week 22 2024
  Met een goed doordacht en goed uitgewerkt plan zorg je ervoor dat de dingen zo verlopen als jij het graag wilt. Neem zelf het initiatief om nieuwe dingen op te zetten. Bedenk wat je wilt en houdt tijdens de uitvoering de touwtjes in handen.

Feed: Astro share