Laatste nieuws:

Uw horoscoop voor deze week

Noordernieuws horoscoop

 • Ram - week 47 2019
  Er liggen deze week romances op je te wachten, vrijgezel of niet. Denk niet alleen aan de korte termijn. Voor singles wordt dit in ieder geval een zorgeloze, heerlijke tijd. Vertrouw op je gevoel en geloof in echte liefde.
 • Stier - week 47 2019
  Jij wilt deze week een beslissing nemen over je toekomst. Bepaal voordat je dat doet eerst wat je nou eigenlijk echt wilt. Wil je een easy job, veel geld, veel tijd voor je gezin of relatie? Neem de tijd en stel je beslissing eventueel nog even uit.
 • Tweeling - week 47 2019
  Als je het echt weten wilt, trek dan de stoute schoenen aan. Stap op die speciale persoon af en vraag het hem/haar. Wellicht zijn die gevoelens die jij hebt wederzijds. Hij/zij kan hooguit “nee” zeggen en ook dan heb je tenminste duidelijkheid.
 • Kreeft - week 47 2019
  Je voelt deze week sterk de behoefte jezelf eens flink onder de loep te nemen. Neem daar dan ook de tijd voor, want deze groeimomenten zijn belangrijk. Als de behoefte voorbij is, is daarmee ook het moment van persoonlijke groei weer voorbij.
 • Leeuw - week 47 2019
  Laat je partner in zijn/haar waarde. Hij/zij gaat in de verdediging als je de aanval zo openlijk inzet. Dat is niet constructief en zal de relatie geen goed doen. Wees diplomatiek in je optreden. Iets meer begrip tonen is een wereld van verschil.
 • Maagd - week 47 2019
  Jij voelt je verantwoordelijk voor alles en iedereen. Laat die serieuze houding eens vieren deze week. Een luchtigere, vrolijkere houding doet wonderen bij het andere geslacht. En dat beetje extra ontspanning zou voor jou ook heel goed zijn.
 • Weegschaal - week 47 2019
  Jij sluit jezelf deze week op in een isolement. Houd je problemen niet voor jezelf. Praten zal nieuwe inzichten opleveren. Nieuwe inzichten geven je een positievere kijk op het leven. Als je alleen blijft met je problemen, blijf je in cirkeltjes denken.
 • Schorpioen - week 47 2019
  De baan van je leven lijkt deze week binnen handbereik. Maar pak het voorzichtig aan en loop niet te hard van stapel. Men zoekt een betrouwbaar persoon. Dus je weet nu welke uitstraling noodzakelijk is om de zaak naar je hand te zetten.
 • Boogschutter - week 47 2019
  Als jij deze week lichamelijke klachten krijgt, kan de oorzaak psychisch zijn. Pak de oorzaak aan, niet de symptomen. Zo kan keelpijn bijvoorbeeld op een verminderde communicatie wijzen. Als je eerlijk bent tegenover jezelf vind je de oorzaak snel.
 • Steenbok - week 47 2019
  Jij bent deze week wel erg goed van vertrouwen. Zorg dat je daardoor niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Het is verstandig iemand eerst beter te leren kennen, voordat je serieus met die persoon verder gaat. Neem de tijd.
 • Waterman - week 47 2019
  Breng je ambities niet over op je partner, maar ga zelf met de vervulling van je droom of dromen aan de slag. Alleen als je het zelf doet, geeft het je echte voldoening. Met jouw manier van werken maak je nog je partner nog jezelf gelukkig.
 • Vissen - week 47 2019
  Jij kunt deze week in alle rust je plannen waarmaken. De emotionele rust die je van binnen voelt maakt dat mogelijk. Maak er gebruik van. Je voelt je na afloop voldaan. De dingen die je al zo lang wilde, zijn eindelijk de waarheid geworden.

Feed: Astro share