Laatste nieuws:

Uw horoscoop voor deze week

Noordernieuws horoscoop

 • Ram - week 40 2022
  Denk niet dat je de enige bent met deze problemen. Dat denkt iedereen. Praat er eens over, het zal je verrassen. Je zult ontdekken dat je niet de enige bent. Het zal je kijk op de zaak veranderen en wellicht zelfs een oplossing laten zien.
 • Stier - week 40 2022
  Deze week zal er iemand zijn die jou met complimentjes overlaat en je het hof maakt. Je komt in de verleiding er aan toe te geven. Je kunt er maar moeilijk tegen op. Denk aan je partner als je die hebt. Je zou hem of haar erg kunnen kwetsen.
 • Tweeling - week 40 2022
  Jouw geest heeft deze week geen rust. Geef toe aan je nieuwe ideeën en aan je behoefte nieuwe dingen te doen. Het is de juiste tijd. Zoek een leuke hobby. Het zal je laten groeien, een ander mens van je maken. Probeer het maar.
 • Kreeft - week 40 2022
  Niemand zal jou deze week in de weg gaan staan. Geen collega en geen partner. Een mooi moment om zaken op te pakken die voor jouw toekomst wel eens heel belangrijk kunnen zijn. Je kunt jezelf deze week zelfverzekerd en uiterst charmant presenteren.
 • Leeuw - week 40 2022
  Stel deze week die dingen aan de orde waarover jij je een beetje tekort gedaan voelt of die je aan het hart liggen. Dat is best moeilijk, maar het zal je enorm opluchten en goed doen. De andere partij is zeker gevoelig voor jouw argumenten.
 • Maagd - week 40 2022
  Luister deze week goed naar de standpunten van anderen en (her)overweeg vervolgens je eigen standpunten. Misschien leidt het compromis dat je vervolgens kunt sluiten uiteindelijk toch nog tot het door jou nagestreefde resultaat.
 • Weegschaal - week 40 2022
  Als de dingen jou deze week een beetje tegenvallen, komt dat waarschijnlijk omdat je teveel verwacht hebt. Wees niet teleurgesteld. Bedenk of jouw verwachtingen wel realistisch zijn en stel ze eventueel bij en praat er over.
 • Schorpioen - week 40 2022
  Je wilt deze week wel eens lekker uitrusten en niets doen. Maar als je zoiets plant gaat dat feest natuurlijk niet door. Telkens wil iemand iets van jou weten. Deze aandacht is een streling voor je zelfvertrouwen. Dan maar een andere keer luieren.
 • Boogschutter - week 40 2022
  Neem deze week de raad aan van een goede vriend. Het is niet jouw gewoonte maar daarom nog niet onverstandig. Het is goed om je vraagstuk van een onpartijdige kant te laten belichten. Het zal je verrassen hoe goed je dat doet.
 • Steenbok - week 40 2022
  Jij hebt veel sociale contacten en daar geniet je van. En als jijzelf niets doet, word je wel door anderen benaderd. Je bent gewoon bijzonder populair deze periode en dat heb je ook wel verdiend. Zorg dat je er iets leuks aan overhoudt.
 • Waterman - week 40 2022
  Een financiële meevaller in de loop van deze week laat bij jou de kassa rinkelen. Maar ook de kassa van een ander. Je weet al precies waar je het aan uit gaat geven. Bewaar je ook nog wat voor later? Een appeltje voor de dorst is nooit weg.
 • Vissen - week 40 2022
  Als jij deze week eens toegeeft dat een ander gelijk heeft, betekent dat nog niet dat jij de strijd verloren hebt. Andere mensen zullen jou om jouw ruimdenkendheid en jouw flexibele houding juist meer respecteren. Deze zet gaat naar jou.

Feed: Astro share