Laatste nieuws:

Uw horoscoop voor deze week

Noordernieuws horoscoop

 • Ram - week 31 2021
  Het lijkt wel alsof iedereen deze week contact met jou opneemt. Je kunt je verheugen in een grote populariteit. Dat vergt enige aanpassing van je plannen. Je zult meer tijd moeten vrij maken voor je sociale leven. Maar gezellig is het wel!
 • Stier - week 31 2021
  Met een goed doordacht en goed uitgewerkt plan zorg je ervoor dat de dingen zo verlopen als jij het graag wilt. Neem zelf het initiatief om nieuwe dingen op te zetten. Bedenk wat je wilt en houdt tijdens de uitvoering de touwtjes in handen.
 • Tweeling - week 31 2021
  Het ergste heb je al gehad, je bent nu echt goed op weg. Schrik dus maar niet meer terug als je met een paar kleine tegenslagen wordt geconfronteerd. Dat hoort nou eenmaal bij het leerproces. Gewoon doorzetten, de grote lijn blijft omhoog gaan.
 • Kreeft - week 31 2021
  Jouw omgeving stelt hoge eisen aan je. Te hoge eisen voor je gevoel. En je hebt moeite hieraan te voldoen en je voelt je in je vrijheid beperkt. Houd goed voor ogen dat je slechts aan je eigen eisen hoeft te voldoen om gelukkig te kunnen leven.
 • Leeuw - week 31 2021
  Jij hebt deze week een helder werkend verstand. Het is dus een fantastische tijd om iets moeilijks op te pakken, zoals een examen of een sollicitatiegesprek. Probeer je bedoelingen helder te formuleren, zodat er duidelijkheid ontstaat.
 • Maagd - week 31 2021
  Als die eindeloze discussies met je partner telkens tot niets leiden, begin je aan je relatie te twijfelen. Bedenk voor je stappen onderneemt eerst eens wat jij precies verwacht van een relatie en of dat wel helemaal realistisch is.
 • Weegschaal - week 31 2021
  Jij bent deze week op het jagerspad. Je wilt verveling voorkomen en daarom flirt je met iedereen die je ervoor in is. Erg doordacht is dat natuurlijk niet. Pas op dat je geen spijt krijgt van je oppervlakkige houding.
 • Schorpioen - week 31 2021
  Er gebeuren deze week dingen achter je rug om. Maar voor het ontdekken van stiekeme dingen heb jij een extra zintuig. Geheimzinnige zaken breng jij binnen de kortste keren toch aan het licht. Gelukkig zijn er ook eerlijke mensen.
 • Boogschutter - week 31 2021
  Als je deze week ziet dat iets uit de hand dreigt te lopen, grijp je dan tijdig in. Je bent de aangewezen persoon. Jij beschikt over de juiste vaardigheden. Denk niet, laat iemand anders dat maar doen. Niemand kan dit zo goed als jij.
 • Steenbok - week 31 2021
  Deze week biedt mooie mogelijkheden om nieuwe wegen in te slaan. Je kunt in je leven drastische wendingen verwachten. Ze zullen echter positief zijn, als je er voor openstaat. Tevens ontstaan dan voor oude problemen plotseling nieuwe oplossingen.
 • Waterman - week 31 2021
  Jij vindt deze week een nieuwe liefde. Een nieuwe vlam zet je leven danig op de kop en je weet niet wat je moet doen. Je kunt aan niets anders meer denken en eigenlijk schaam je je. Maar waarom? Ga open en eerlijk met je gevoelens om.
 • Vissen - week 31 2021
  Jij hebt deze week behoefte aan nieuwe contacten. Thuis zitten is leuk maar er zijn grenzen, zeker voor jou. Ga er op uit, dan ontmoet je vanzelf de juiste mensen waarmee jij jouw ideeën en gevoelens kunt uitwisselen. Het zal je goed doen.

Feed: Astro share