Laatste nieuws:

Uw horoscoop voor deze week

Noordernieuws horoscoop

 • Ram - week 21 2022
  Het is een goede tijd om nieuwe vrienden te maken. Je bent opener dan anders en dus ontmoet je meer hartelijkheid. Je bent aantrekkelijker dan ooit tevoren vooral bij het andere geslacht, dus maak daar maar lekker gebruik van.
 • Stier - week 21 2022
  Gebruik deze week gerust je intuïtie. Sommige dingen kun je niet rationeel verklaren, maar daarom niet minder waar. Jouw gevoel is jouw waarheid. Durf achter je gevoel te gaan staan, je zit er echt niet zover naast als je denkt.
 • Tweeling - week 21 2022
  Het is de hoogste tijd dat je leert compromissen te sluiten. Probeer niet zo koppig te zijn. Geef wat eens wat meer toe en probeer ontspannen met zulke situaties om te gaan. Je zult zien dat de resultaten niet slechter worden, maar juist verbeter.
 • Kreeft - week 21 2022
  Laat dat slepende probleem deze week eens rusten. Neem afstand en de feiten te accepteren zoals ze zijn. De andere partij is niet bereid zijn/haar standpunt te heroverwegen. Je moet leven met de omstandigheden, maar jij vindt je eigen weg wel weer.
 • Leeuw - week 21 2022
  Neem deze week afstand van je vragen en zie de dingen eens wat ruimer. Misschien kom je dan tot een oplossing. Vaak krijg je pas een helder moment als je er net even niet aan denkt. Maak je hoofd daarvoor leeg.
 • Maagd - week 21 2022
  Deze week kunnen er snel misverstanden ontstaan. Het is dus aan te raden dat je je bedoeling zorgvuldig formuleert. Duidelijk en correct woordgebruik kan al een hoop ellende voorkomen. Bovendien leidt dit tot een beter begrip bij alle partijen.
 • Weegschaal - week 21 2022
  Als je merkt dat jouw oplossing niet correct is, neem dan eens een keer iets van een ander aan. En al is jouw oplossing wel correct, ook dan kun je nog wel eens een keer meedoen met andermans oplossing.
 • Schorpioen - week 21 2022
  Je mag best boos worden, maar sluit je niet meteen af voor anderen. Deze week heb jij sterk die neiging, niet doen! Zeg eerlijk wat je voelt. Daarmee geef je mensen ook de kans je beter te begrijpen en meer rekening met jou te houden.
 • Boogschutter - week 21 2022
  Er komen deze week enkele ingrijpende veranderingen aan in de privé-sfeer. Daar heb je al heel lang op gewacht. Laat je nu niet uit het veld slaan. Natuurlijk heb je twijfels, maar met wat geduld zullen die snel verdwijnen.
 • Steenbok - week 21 2022
  Jij bent altijd al een harde werker geweest en je bent ook bereid de raad van anderen in overweging te nemen. Dat samen zorgt ervoor dat jij deze week je toekomst veilig kunt stellen en het je voor de wind zal gaan. Reden om trots te zijn.
 • Waterman - week 21 2022
  Luister deze week goed naar standpunten van anderen en heroverweeg je eigen standpunten. Misschien veranderen jouw inzichten. Zo kun je, geheel onverwachts, tot een compromis komen dat uiteindelijk toch leidt tot het door jou nagestreefde resultaat.
 • Vissen - week 21 2022
  Jij hebt het gevoel dat iedereen je controleert en daar word je kriebelig van. Laat je gedrag niet door anderen bepalen. Ga je eigen weg. Ga bij jezelf te raden en zorg dat je weet wat jij wilt. Dan doet het er niet toe wat anderen zeggen.

Feed: Astro share