Laatste nieuws:

Uw horoscoop voor deze week

Noordernieuws horoscoop

 • Ram - week 46 2018
  Deze week kun je een financiële meevaller verwachten. Een promotie met loonsverhoging of je haalt een top opdracht binnen. Of misschien nog iets anders. Maar je moet er wel voor werken, het komt je niet aanwaaien. Je wint dus niet de staatsloterij.
 • Stier - week 46 2018
  Het lijkt wel of het bij jou altijd "alles of niets" moet zijn. Neem eens wat minder grote risico's. Dan zijn de winsten of verliezen ook minder groot. Maar herhaal je dat trucje wat vaker, is het uiteindelijke resultaat hetzelfde.
 • Tweeling - week 46 2018
  Jij hebt deze week een helder werkend verstand. Het is dus een fantastische tijd om iets moeilijks op te pakken. Denk daarbij aan een examen of een sollicitatiegesprek. Probeer je bedoelingen helder te formuleren, zo ontstaat er duidelijkheid.
 • Kreeft - week 46 2018
  Je zit met je gedachten ver weg in de wolken. Je bouwt een droomwereld voor jezelf, daar ben jij je wel van bewust. Pas op voor verliefdheden want dan kunnen droomwereld en realiteit door elkaar gaan lopen. Keer tijdig naar het echte leven terug.
 • Leeuw - week 46 2018
  Een kritische blik op je relatie doet deze week heel wat stof opwaaien. Je ziet gelukkig niet alleen de tekortkomingen van je partner, maar ook die van jezelf. Zodra jij echter vol goede moed aan de slag gaat, zie je dat er heel erg veel verandert.
 • Maagd - week 46 2018
  Het is verstandig om de komende dagen voorzichtig te zijn. Je krijgt te maken met grote emotionele veranderingen die je gemakkelijk uit het veld kunnen slaan. Toch hoef je niet bezorgd te zijn want het resultaat zal uiteindelijk gunstig zijn.
 • Weegschaal - week 46 2018
  Je ondervindt veel tegenwerking bij de uitvoering van je plannen. Ze zijn ook erg vooruitstrevend. Dat is niet erg, als je zorgt voor duidelijke argumenten die bestaande angsten wegnemen. Plan daarvoor dus ruim tijd in. Dan gaat het zeker lukken.
 • Schorpioen - week 46 2018
  Blijf in jezelf geloven en laat je fantasie de vrije loop als je deze week enkele moeilijke problemen moet oplossen. Jouw intuïtie is altijd dik in orde, dus waarom begin je opeens zo te twijfelen aan jezelf? Dat is echt nergens voor nodig.
 • Boogschutter - week 46 2018
  Bepaalde dingen houd jij voor onmogelijk. Dat is misschien niet altijd de beste houding. Laat je deze week eens verrassen. Stel je open voor iets waarvan je altijd dacht dat het niet mogelijk was. Je zult verrast zijn als het toch realiteit wordt.
 • Steenbok - week 46 2018
  Deze week zijn het vrouwen die voor onrust zorgen om je heen. Wellicht word je ergens tegen je zin in bij betrokken. Kies geen partij als je dat niet wilt. Maak duidelijk hoe je er over denkt. Dit zal anders niet in jouw voordeel uitpakken.
 • Waterman - week 46 2018
  Deze week kun je wat geïrriteerd reageren op opmerkingen van anderen. Reageer je stress niet af op anderen. Neem, als het echt te gek wordt, vrij om weer een beetje tot rust te komen. Dat is voor iedereen fijner, niet alleen voor jou.
 • Vissen - week 46 2018
  Een financiële meevaller laat bij jou de kassa rinkelen. Maar ook de kassa van een ander. Je hebt het geld al uitgegeven. Bewaar je ook een appeltje voor de dorst? Dat is niet echt iets voor jou natuurlijk, maar het zou wel verstandig zijn.

Feed: Astro share