Laatste nieuws:

Uw horoscoop voor deze week

Noordernieuws horoscoop

 • Ram - week 38 2019
  Jij krijgt deze week te maken met een nieuwe liefde. Het zet je leven op de kop en je weet niet meer wat je moet doen. Je kunt aan niets anders meer denken dan jouw geliefde en eigenlijk schaam jij je daarvoor. Waarom? Er is niks mooiers dan liefde.
 • Stier - week 38 2019
  Je bent agressief en impulsief in je gedrag deze week. Je zegt en doet wat er in je hoofd opkomt. Nadenken is er niet bij. Pas op dat je geen dingen zegt of doet waarvan je van tevoren had kunnen weten dat je er spijt van zou krijgen.
 • Tweeling - week 38 2019
  Je komt deze week in contact met een heel andere manier van leven. Bepaalde aspecten van het leven veranderen. Het kan je inzichten drastisch wijzigen. Denk er eens over na of je (een deel van) je leven daar niet op aan wilt passen.
 • Kreeft - week 38 2019
  Je krijgt het deze week niet gemakkelijk in de liefde. De bergen zijn hoog en hartstochtelijk maar de dalen zijn diep en de ruzies zijn heftig. Toch vind je de huidige situatie de moeite waard. De liefde is tenslotte ook wel heel bijzonder.
 • Leeuw - week 38 2019
  Het gaat deze week niet zoals jij het je had voorgesteld en dat is moeilijk voor jou. Als jij je zo halsstarrig blijft opstellen dan kan je strijd verwachten. Als je wat meer toegeeft, valt het allemaal wel mee. Toch maar inschikken dan?
 • Maagd - week 38 2019
  In je enthousiasme vergeet je deze week snel dat je ook te veel hooi op je vork kunt nemen. En daar wordt niemand wijzer van. Als jij straks instort ben je nog verder van huis. Neem daarom vroegtijdig gas terug en probeer andere oplossingen te vinden.
 • Weegschaal - week 38 2019
  Je bent deze week helder van geest. Je maakt indruk op mensen die je kunnen steunen bij de uitvoering van je plannen. Dat is precies wat jij nodig hebt: iemand die in jouw plannen gelooft. Het geeft je net dat extra steuntje in de rug.
 • Schorpioen - week 38 2019
  Jij bent deze week vol enthousiasme aan het werk. Je weet van geen ophouden en bent positief over het eindresultaat. Dat straal je natuurlijk ook uit. Je houding werkt zeer aanstekelijk, waardoor jouw verwachtingen vanzelf zullen uitkomen.
 • Boogschutter - week 38 2019
  Jij doet deze week nieuwe inzichten op, vooral op het gebied van intermenselijke relaties. Dat leidt tot verbetering van al je relaties, maar natuurlijk vooral van je liefdesrelatie. Romantiek kan niet uitblijven en daar ben jij hard aan toe.
 • Steenbok - week 38 2019
  Deze week verloopt alles echt veel te langzaam naar jouw smaak. Jij vergeet soms dat niet alle mensen hetzelfde zijn. Gelukkig kan alles met wat extra geduld en doortastende optreden toch nog in orde komen. Ga maar eens even op je handen zitten.
 • Waterman - week 38 2019
  Je zit deze week in de situatie dat iedereen gelooft in zijn/haar eigen gelijk en dat geldt ook voor jou. Plan extra tijd. Het duurt waarschijnlijk wel even voordat iedereen op één lijn zit. Voor jou een mooie kans om te leren compromissen te sluiten.
 • Vissen - week 38 2019
  Het is de kunst in het leven de slechte dingen los te laten en de goede dingen te cultiveren. Denk daar deze week aan. Elke levensfase heeft echter zijn eigen goede en slechte dingen. Er is geen goed of fout, er is alleen ongepast op dit moment.

Feed: Astro share