Laatste nieuws:

Uw horoscoop voor deze week

Noordernieuws horoscoop

 • Ram - week 21 2018
  Je ontmoet deze week iemand die heel belangrijk kan worden voor jou. Zorg dus dat de ontmoeting vlekkeloos verloopt. Maak het niet kapot voordat er ook maar iets is ontstaan. Wees eerlijk en rechtdoor zee, laat geen dingen liggen voor later.
 • Stier - week 21 2018
  Jij krijgt deze week nieuwe mogelijkheden. Die nieuwe wegen om te bewandelen was precies waar jij op zat te wachten. Grijp deze mooie kansen. Het zal je goed doen om van koers te veranderen. Laat oude, afgedankte zaken ver achter je.
 • Tweeling - week 21 2018
  Treed je dagelijks leven met een positievere instelling tegemoet. Je kunt deze week wat tegenslag verwachten. Dat brengt je veel te gemakkelijk uit je evenwicht. Maak je geen zorgen, het is spannend, maar het komt allemaal dik in orde.
 • Kreeft - week 21 2018
  Je gaat binnenkort een reisje maken, met de bedoeling lekker te ontspannen. Pas echter op met wie je dat wilt gaan doen. Je reisgezelschap kan problemen met zich meebrengen en dan komt er niets van die ontspanning. Maak goede afspraken.
 • Leeuw - week 21 2018
  Jij zult de komende tijd zorgvuldig met je energie moeten omgaan. Niet omdat je te weinig hebt, maar omdat je barst van de energie. Deze kracht moet goed worden gericht om vergissingen te voorkomen. Je bent geneigd minder goed na te denken voor je iets gaat doen.
 • Maagd - week 21 2018
  Een onverwachts compliment over je werkzaamheden dat jij deze week krijgt, stimuleert je tot nog hogere prestaties. Je drijft jezelf echt tot het uiterste. Het geeft je een geweldig goed gevoel, maar pas op; je kunt dit niet eeuwig zo volhouden.
 • Weegschaal - week 21 2018
  Laat dat slepende probleem deze week eens rusten. Neem afstand en de feiten te accepteren zoals ze zijn. De andere partij is niet bereid zijn/haar standpunt te heroverwegen. Je moet leven met de omstandigheden, maar jij vindt je eigen weg wel weer.
 • Schorpioen - week 21 2018
  Jij bent toch nog veel te jong om zoveel thuis te zitten. Trek er deze week eens lekker op uit met een goede vriend. Laat alles liggen en doe dat waar je nu aan toe bent. Ga lekker de natuur in of ga stappen met goede vrienden.
 • Boogschutter - week 21 2018
  Als er deze week een conflict ontstaat, moet je zorgen voor de juiste communicatie. Kom niet in de verwijtende sfeer. Zeg duidelijk wat jij voelt en hoe jij je voelt bij dat wat de ander doet of zegt. De ander zal zich daar onbewust op aanpassen.
 • Steenbok - week 21 2018
  Als je kwaad wordt, kom er dan voor uit. Blijf niet zitten mokken in een hoekje, daar schiet je niets mee op. Lucht je hart, dat is eerlijk tegenover jezelf en die ander. Zo kan die ander wellicht ook bepaalde misverstanden wegnemen.
 • Waterman - week 21 2018
  Deze week breekt een moeilijke tijd aan voor jouw relatie. Je wilt geen open gesprek en je bent zelfs ronduit koppig. Het ergste is dat je dat zelf niet ziet. Deze week in ieder geval niet, maar waarschijnlijk zie je binnenkort het licht weer.
 • Vissen - week 21 2018
  Je bent een beetje gesloten deze week en je weet zelf niet goed waarom. Je komt erg kattig over bij de mensen om je heen. Je wilt ook nog eens de hele tijd gelijk hebben. Daar moet je beslist iets aan doen, ga opzoek naar de oorzaak van je onvrede.

Feed: Astro share