Laatste nieuws:

Uw horoscoop voor deze week

Noordernieuws horoscoop

 • Ram - week 19 2021
  Je bent snel geneigd je gevoelens tegenover je partner zo te draaien dat ze, volgens jou, beter zijn voor je partner. Beslis niet wat goed is voor een ander, dat doet iedereen graag zelf. Dat geldt toch ook voor jou?
 • Stier - week 19 2021
  Geniet deze week van de bijzondere rust die je samen met je partner beleefd. Laat je emoties en gevoelens stromen. Er mogen slechts fijne gevoelens in je opkomen. Zo niet dan moet je gaan uitzoeken waar die andere gevoelens vandaan komen.
 • Tweeling - week 19 2021
  Je bent heel creatief deze week. Je bent niet alleen kunstzinnig, maar je bedenkt ook voor elk probleem een oplossing. Zo kun je ook je relatieproblemen op een hele bijzondere manier oplossen. Je partner is onder de indruk en geniet van jouw inzet.
 • Kreeft - week 19 2021
  Probeer die hoge druk deze week nog even vol te houden. Het is moeilijk omdat het zolang duurt, maar binnenkort wordt je moeite ruimschoots beloond. Daarna kun je opgelucht ademhalen en je even ontspannen. En dan op naar de volgende drukke periode.
 • Leeuw - week 19 2021
  Jij hebt deze week de neiging, het geld dat je morgen aan de voordeur verwacht, vandaag al via de achterdeur uit te geven. Geef je geld niet uit voordat je het echt in handen hebt. Misschien komt het niet of heb je het toch ergens anders voor nodig.
 • Maagd - week 19 2021
  Blijf in jezelf geloven en laat je fantasie de vrije loop als je deze week enkele moeilijke problemen moet oplossen. Jouw intuïtie is altijd dik in orde, dus waarom begin je opeens zo te twijfelen aan jezelf? Dat is echt nergens voor nodig.
 • Weegschaal - week 19 2021
  Jij komt deze week tot de ontdekking dat je opgave veel meer inhoud heeft dan je oorspronkelijk dacht. Dat komt goed uit. Zo kun je jouw talenten volop tot ontplooiing brengen. Je hebt tot nu toe immers een beetje onder je niveau gewerkt.
 • Schorpioen - week 19 2021
  Als jij deze week merkt dat je nu al geen goed gevoel hebt bij bepaalde zaken, laat het dan niet eerst uit de hand lopen. Bespaar jezelf en anderen een hoop ellende door dingen in een vroeg stadium af te kappen. Het maakt je uiteindelijk gelukkiger.
 • Boogschutter - week 19 2021
  Jij ontmoet deze week mensen, die je aan het denken zetten over hoe jij zelf leeft. Je waardeert hun manier van leven. Je leeft zelf heel anders, maar wellicht kun je toch wat goede dingen ervan in je eigen leven integreren.
 • Steenbok - week 19 2021
  Of je deze week succesvol bent, is vooral afhankelijk van het doel dat je jezelf stelt. Stel geen onbereikbare doelen. Dat leidt alleen maar tot frustraties. En dat is absoluut onnodig, je doet dit jezelf aan. Er is niemand die jou tot iets dwingt.
 • Waterman - week 19 2021
  Blijf deze week niet rondlopen met die nare gevoelens. Maak ze bespreekbaar en accepteer het antwoord van je partner. Al gaat dat tegen jouw gevoelens en vooroordelen in, jij mag je zegje doen, maar je partner ook. Samen komen jullie er wel uit.
 • Vissen - week 19 2021
  Je realiseert je deze week dat geluk alles is. Ben jij niet gelukkig, kun je ook een ander niet gelukkig maken. Je gaat daarom de strijd aan en riskeert zelfs een breuk in je relatie. Wat goed voor is jou zal de strijd echter overleven.

Feed: Astro share