Laatste nieuws:
Verdacht gedrag op parking in Handelsstraat

Verdacht gedrag op parking in Handelsstraat

Vanmiddag wandelde een mevrouw met haar hond op een parking in de Handelsstraat. Al snel viel het haar op dat ze van heel dichtbij werd gevolgd.

Volgde haar op de voet

De man stapte een meter achter haar en stopte wanneer zij stopte. Elke keer als ze verder wandelde, wandelde hij ook verder. De mevrouw was bang dat hij haar hond wilde stelen, aangezien er op dit moment vaker honden worden ontvreemd en ging tussen twee camions staan. De man deed dit toen ook, waarop de vrouw weer snel verder wandelde. Er was op dat moment niemand in de directe omgeving aanwezig. Ook haar hond werd steeds onrustiger en ze was bang dat hij de man uit angst zou bijten. De situatie werd dermate angstig dat ze steeds sneller ging wandelen, net als de man achter haar. Op een gegeven moment is hij gestopt en teruggekeerd naar de parking.

Melding gemaakt

De man had bruin/donker haar, droeg een wit t-shirt en had een Oost-Europees uiterlijk. Van deze verdachte en angstige situatie is melding gemaakt bij de politie. Merkt u ook dit soort verdacht gedrag op, meld dit dan meteen. Zorg ook altijd dat u uw gsm bij u hebt, zodat er meteen actie ondernomen kan worden!

Foto: ©Google Street View

NN

Eén reactie

  1. Ik klaag al langer de wilde begroeiing naast de uitbreiding van de NMBS parking. Vandalisme, druggebruik, racetoestanden blijven uit het zich door deze begroeiing. Hopelijk nu wel eens een reactie van de gemeente.