Aquarium Brouwers zoutwater aquaria, zeeaquarium en koralen

Aquarium- en vijverspecialist Aquarium Brouwers

Aquarium Brouwers is de speciaalzaak voor zoet- en zoutwateraquaria en vijvers. Naast de winkel met een groot assortiment zoet-, zout- en koudwater vissen hebben zij ook aquaria in onderhoud in bejaarden- en verzorgingstehuizen en bij bedrijven en particulieren.

Laat u inspireren door het ruime aanbod en kom naar de uitgebreide winkel in Roosendaal voor advies en uw aankopen. De gedreven medewerkers begeleiden u graag naar de juiste keuze in vis, planten en aquarium- en vijvertype. Brouwers levert aquaria op maat, zowel zoutwater als zoetwater. Indien gewenst plaatsen, installeren en richten zij uw aquarium in. Vijverfolie is ook standaard op voorraad in verschillende diktes en kwaliteit.

Vijver afdeling Aquarium Brouwers - Roosendaal
Vijver afdeling
Vijver afdeling

Kom eens langs en bezoek de vernieuwde vijver afdeling. De specialisten staan klaar om u te adviseren. Tevens is aanleg en onderhoud mogelijk. Er is ook een grote koivijver om een beeld te geven van de mogelijkheden.

Prachtige zee en zoutwater aquaria en koralen bij Aquariumhandel Brouwers Roosendaal
Prachtige zee aquaria en koralen
Aquarium afdeling

In de aquarium afdeling is er zowel een zoetwater als een zeewaterafdeling. Wekelijks wordt de voorraad aangevuld met de mooiste vissen, koralen en planten. Kom eens langs en doe ideeën op. De medewerkers helpen u graag en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Aquarium Brouwers
Boulevard 131
4701 ES Roosendaal
Tel.(+31)0165-536216
info@aquariumbrouwers.nl
www.aquariumbrouwers.nl

Google Aquarium Brouwers Roosendaal
Aquarium Brouwers Roosendaal – ©Google Maps
Facebook2
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!