Laatste nieuws:
Aquarium Brouwers zoutwater aquaria, zeeaquarium en koralen

Aquarium- en vijverspecialist Brouwers voor al uw vissen en planten!

Aquarium- en vijverspecialist Brouwers

Hét adres voor al uw aankopen op gebied van vijvervissen en vijverplanten, zoetwater en zoutwater aquaria. Het is een van de toonaangevende aquarium- en vijverspecialisten in onze omgeving.

Groot assortiment

Naast de winkel met een groot assortiment zoet-, zout- en koudwater vissen hebben zij ook aquaria in onderhoud in bejaarden- en verzorgingstehuizen en bij bedrijven en particulieren. Laat u inspireren door hun ruime aanbod en ga naar Roosendaal voor advies. Zij begeleiden u graag naar de juiste keuze in vis, planten en aquarium- en vijvertype. Zij leveren aquaria op maat, zowel zout als zoet. Indien gewenst plaatsen, installeren en richten zij uw aquarium in. Vijverfolie is ook standaard op voorraad in verschillende diktes en kwaliteit.

Vijver afdeling
Vijver afdeling
Vijver afdeling

Kom eens langs en bezoek de prachtige vijver afdeling. Hun specialisten staan voor u klaar voor advies. Tevens is aanleg en onderhoud mogelijk. Een grote koivijver is beschikbaar om u een beeld te geven van de mogelijkheden.

Aquariumhandel Brouwers Roosendaal - Prachtige zee aquaria en koralen
Verkoop van prachtige zee aquaria en koralen
Aquarium afdeling

In de aquariumafdeling is zowel een zoetwater als een zeewaterafdeling. Wekelijks wordt de voorraad met nieuwe vissen, koralen en planten aangevuld. Kom eens langs en doe ideeën op. De medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Aquarium- en Vijverspeciaalzaak Brouwers
Boulevard 131 (schuin tegenover de Aldi / Action)
4701 ES Roosendaal
Tel.(+31)0165-536216
info@aquariumbrouwers.nl
www.aquariumbrouwers.nl

Aquarium Brouwers Roosendaal
Aquarium Brouwers Roosendaal