Laatste nieuws:

Contact Noordernieuws

Indien u Noordernieuws wilt contacteren voor vragen, het bestellen van foto’s, of om prijsvragen te beantwoorden, kunt u onderstaand formulier invullen.

Wilt u ons uw nieuwsfoto’s of documenten doen toekomen? Tot een maximale bestandsgrootte van 8 MB kan dat met dit formulier. Wilt u meerdere of grotere bestanden versturen? Laat ons dan even een berichtje via onderstaand formulier en u ontvangt van ons terug een e-mail adres voor verzending.

Wij contacteren u doorgaans binnen een werkdag. Mocht u eerder informatie wensen, neem dan contact op via telefoonnummer +32(0)499.720.741 of chat met ons via onze facebook pagina.
Bij geen gehoor is de redactie waarschijnlijk op interview. Laat dan even een boodschap achter, of probeer het later nog eens.

Contact Noordernieuws.be
Noot: Wij reageren altijd binnen enkele dagen op uw vragen. Als u inschrijft met uw outlook, hotmail of gmail adres, dan kan het gebeuren dat onze berichten in uw folder met ongewenste e-mail terecht komen. Controleer dan ook bij uitblijven van een reactie uw folder voor ongewenste e-mail en markeer ons adres dan als veilige afzender.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoon

Onderwerp

Uw bericht (*)

Uw foto of document (max 8mb)

Om spam tegen te gaan vragen wij u onderstaande vraag te beantwoorden (*)

* verplichte velden