Laatste nieuws:

Online adverteren: de beste advertentieformule voor uw bedrijf!

UW ADVERTENTIE NU MET GRATIS PROMOTIEARTIKEL!

Online adverteren nieuwsbladen met gratis Advertorial op Noordernieuws.be
Noordernieuws.be is binnen enkele jaren een begrip geworden in de regio Antwerpen Noord. Onze redactie en lokale journalisten verzorgen het nieuws, rubrieken, evenementen en interessante gebeurtenissen voor onze betrokken lezers van alle leeftijdsgroepen!

Wist u dat Noordernieuws.be een uitermate geschikt platform is voor online adverteren en om uw klanten of doelgroep in een grote regio te bereiken?

Uw advertentie wordt voor dezelfde investering minstens 20x meer gelezen dan de lokale blaadjes!
En wij weten als geen ander dat het niet gaat om de kwantiteit maar om de kwaliteit. Door onze gerichte en unieke berichtgeving hebben wij een hoge graad van betrokkenheid van de online klant. Wat de basis is voor het kwalitatieve onderdeel om uw investering tot een goede marge te laten leiden. Niet wat de massa aanspreekt en geld verslindt. Samen met de sterke jaarlijkse groei van volgers op de diverse sociale media, zijn wij dan ook veruit het sterkste advertentieplatform in de regio.

Speciaal voor onze nieuwe online adverteerders bieden wij een gratis advertorial met fotoreportage aan, ter waarde van €125! Adverteer een jaar op de voorpagina en ontvang deze gratis advertorial!

Contacteer ons vandaag nog!
Heeft u interesse om te adverteren of zou u graag meer weten over immo-plaatsing, campagnemogelijkheden of vacatures? Pak dan nu de telefoon en bel ons op 0499/ 720 741. Of gebruik ons contactformulier of e-mail adres en wij nemen terug contact met u op.

“Veel nieuwe klanten vertellen dat ze voorheen mijn restaurant niet kenden”
Ludo Elst
Restaurant Calluna, Kalmthout

“Meer mensen hebben ons kunnen vinden en leren kennen en daardoor hebben we veel meer klanten!”
Kristof Costermans
dbc Springparadijs.be – Verhuur van Springkastelen en alle Partymaterialen, Essen-Wildert

(*) De gratis advertorial geldt voor een advertentie van een jaar op Noordernieuws.be. Bij een half jaar krijgt u 50% korting op de advertorial!