Laatste nieuws:
Kidz-Vestival Verwelkomt kinderen en leerkrachten voor namiddag vol plezier

Kidz-Vestival verwelkomt kinderen en leerkrachten voor namiddag vol plezier

Het Kidz-Vestival, georganiseerd door de gemeente, opende gisteren haar deuren voor kinderen van de Essense lagere scholen en hun leerkrachten. Jeugdschepen Arno Aerden (Vooruit) mocht de jonge bezoekers verwelkomen.

Kidz-Vestival Verwelkomt kinderen en leerkrachten voor namiddag vol plezier2

Uitgebreid programma

Het festival, genaamd naar de Vest rond de Oude Pastorij, bood een uitgebreid programma vol plezier, leren en creativiteit. De kinderen konden deelnemen aan een reeks workshops, waaronder macramé, knutselen met Studio Wonder, het schilderen van Happy Stones en het maken van droogbloemen. Er waren ook een heel aantal springkastelen waarop de kinderen zich konden uitleven. Even verpozen kon in het Stoerwoud.

Kidz-Vestival Verwelkomt kinderen en leerkrachten voor namiddag vol plezier3

Ketnetband en kinderdisco

Daarnaast waren er verschillende infostandjes aanwezig van organisaties zoals het Huis van het Kind, welzijnsorganisaties en Logo, waar de kinderen meer konden leren over een verscheidenheid aan onderwerpen. Extra attracties zoals een photobooth, een Pidpa-bar droegen bij aan de feestvreugde. En, last but not least, een optreden van de Ketnetband en een kinderdisco maakten de sfeer compleet!

Kidz-Vestival Verwelkomt kinderen en leerkrachten voor namiddag vol plezier4

Onvergetelijke dag

Arno Aerden, jeugdschepen voor Vooruit, zei: “We zijn erg blij om alle kinderen en hun leerkrachten hier te mogen verwelkomen. Hopelijk hebben we ze een onvergetelijke dag bezorgd.”

Foto’s: ©Arno Aerden

AA

Facebook15
Twitter
Follow Me
Tweet