Laatste nieuws:
Belle en Helmut, toppers op Pulptuur

Belle en Helmut, toppers op Pulptuur

Met Belle Perez en Helmut Lotti wordt de affiche van het gratis openluchtfestival Pulptuur in het gemeentepark van Kapellen op zondag 30 juni, ingekleurd met enkele toppers. Daarnaast krijgen minder bekende en lokale artiesten, bands en dj’s de kans om op te treden voor het grote publiek. Pulptuur, de jaarlijkse happening boordevol muziek, kinderanimatie en lekker eten en drinken is meteen de start van de zomervakantie voor jong en oud. Pulptuur wordt al sinds 1996 georganiseerd en is een vaste waarde in festivalland.


Belle Perez mag dit jaar om 13 uur de aftrap geven op het hoofdpodium Vijver. Op podium Rozentuin kan je om 15.30 uur meezingen met De Vlaamse Jukebox. Emile Verstraeten, lid van o.a. de begeleidingsgroep van Bart Peeters en van de band in ‘Liefde voor muziek’ speelt zijn intiem soloprogramma ‘De ideale viool’ in de Sint-Jacobuskerk om 16.30 uur. Op podium Atletiek kan je meedansen met de feestelijke klezemerband Borokov om 21.10 uur.

Metal

Liefhebbers van lederen vesten, headbangen en stevige gitaarriffs worden verwend met ‘Helmut Lotti goes metal’. Hij pakt stevig uit op het hoofdpodium om 18.45 uur. Een topper van formaat die voor het eerst in Kapellen present is. De andere podiumplekken zijn voor een groot aantal lokale artiesten. De volledige line-up vind je op www.cckapellen.be/pulptuur-programma.

Belle en Helmut, toppers op Pulptuur-2

Animatie

Ook voor kinderen is er weer veel te beleven. Aan de speeltuin staan de gezellige woonwagens van theatergroep ‘Alles loopt op rolletjes’ in het kinderdorp. Ze brengen spelletjes mee en er zijn voorstellingen en doorlopend animatie. Overal in het park kom je foodtrucks en drankstands tegen. Pidpa is present met een Waterbar tussen de watertoren en de speeltuin. Daar kan je gratis drinkwater halen.

Meegenieten is volledig gratis. Info: www.pulptuur.be

MLH

Foto: C Belle Perez / CC Kapellen – DRAPS
Foto: C Helmut Lotti / CC Kapellen – Gracia Live

Facebook52
Twitter
Follow Me
Tweet