Laatste nieuws:
Swingend de vakantie in op Pulptuur -

Swingend de vakantie in op Pulptuur

Zet de zomervakantie alvast swingend in op Pulptuur in het park van Kapellen op zondag 30 juni vanaf 13 uur. Het wordt weer een dag boordevol muziek, kinderanimatie, lekker eten en drinken… kortom een dag ‘genieten’ is het recept van Pulptuur.

Programma

Belle Perez trapt het familiefestival – dat dit jaar voor de 27ste keer georganiseerd wordt door CC Kapellen – heerlijk exotisch op gang op het hoofdpodium op 13 uur. Om 18.30 uur is op datzelfde podium Helmut Lotti te gast. Hij kwam in 2013 al eens langs op Pulptuur, nu is het de beurt aan zijn alter ego: ‘Hellmut Lotti Goes Metal’. In totaal zijn er vijf podia waar lokaal en ander talent het beste van zichtzelf geven. Je kan meezingen met De Vlaamse Jukebox en Emile Verstraeten (de violist van Bart Peeters) speelt ‘De ideale viool’ in de Jacobuskerk. Dansen kan en mag met de feestelijke klezemerband Borokov. Andere podiumplekken zijn voor een groot aantal lokale artiesten. De volledige line-up vind je op www.cckapellen.be/pulptuur-programma.

Swingend de vakantie in op Pulptuur

Voor kinderen

Ook voor kinderen is er weer veel te beleven. Aan de speeltuin vind je een kinderdorp en staan de gezellige woonwagens van ‘Alles loopt op rolletjes’. Ze brengen spelletjes mee en er zijn voorstellingen en animatie.

Honger en dorst

Natuurlijk vind je ook overal foodtrucks en togen voor (of tegen) de honger en dorst. Water kun je gratis tappen aan de Pidpa Waterbar tussen de watertoren en de speeltuin.

Vanaf dit jaar vind je op Pulptuur naast herbruikbare bekers ook herbruikbaar cateringmateriaal zoals bestek en kommetjes. Je betaalt een waarborg van 1 jeton, die je nadien weer kan inwisselen bij elke standhouder die cateringmateriaal gebruikt of bij het centrale inleverpunt.

Swingend de vakantie in op Pulptuur 2

Fietsenparkings

Vanwege de beperkte parkeerplaats kom je best te voet of met de fiets naar het park.
Je kan gebruik maken enkele extra fietsenparkings:
• Dorpsstraat (over de hoofdingang)
• grasveld rond de watertoren
• Bergstraat – achter atletiekpiste (veld werpnummers)
• voormalig hertenverblijf in het park

De toegang tot Pulptuur in het gemeentepark is gratis. Meer info kan je nalezen op www.cckapellen.be/pulptuur-praktisch

MLH

Foto’s: © Gwenny Eeckels

Facebook7
Twitter
Follow Me
Tweet