Laatste nieuws:
Opnieuw veel ambiance op Kroonkurk Festival

Opnieuw veel ambiance op Kroonkurk Festival

Voor het tweede jaar op rij palmt het Kroonkurk Festival vanaf donderdag 4 juli 2024 het gemeentepark van Kapellen in. Tijdens de zomervakantie wordt het grasveld in het park op donderdagavond een festivalweide waar ambiance troef is.‘Deze zomer ontvangen we maar liefst 7 schitterende artiesten, waarvan enkele bekende namen.’ zegt organisator Wim Versées van DBV-events. In samenwerking met het gemeentebestuur van Kapellen zorgt hij dat alles perfect verloopt. Mother Mercury, de tributeband met een knipoog naar Queen, opent het festival. Zij verkochten onlangs nog zaal Lux uit. Een week later verwelkomt Kroonkurk Festival opnieuw de partyband Ontpopt. Die formatie was er vorig jaar ook bij met covers van o.a. hits van de Kreuners.

Het wordt een speciale festivalzomer. ‘We hebben het geluk dat zowel de Vlaamse feestdag als O.L.V. Hemelvaart, Moederdag, op een donderdag vallen. Op 11 juli, 25 juli en 15 augustus maken we daarom het feestje nog net wat uitgebreider. De line-up brengt heel wat verschillende genres die allemaal garant staan voor een meer dan gezellige avond,’ zegt Wim. Want op die dagen heeft iedereen misschien wel een vrije dag?

Toppers

In het oog springen alvast Mama’s Jasje, Cooking With Knopfler en Radio Guga die de reeks mag afsluiten. Al beseft de organisatie dat zij één ding niet
in de hand hebben. ‘Net zoals elk outdoor event en met name festivals, is de grootste uitdaging of boosdoener het weer. En laat ons eerlijk zijn, de zomer van 2023 was niet de allerbeste. In België regent het regelmatig, we kruisen onze vingers om er droge donderdagavonden te maken zonder dat de fans in de modder hoeven te staan,’ aldus Wim Versées.

Line-up
  • 4 juli: Mother Mercury
  • 11 juli: Ontpopt
  • 18 juli: Fons & die van Ons
  • 25 juli: Mama’s Jasje
  • 1 augustus: Cooking with Knopfler
  • 8 augustus: Bar Clochard
  • 15 augustus: Radio Guga

De drank- en eetgelegenheden openen om 17.30 uur. De artiesten stappen om 20 uur op het podium en aansluitend sluiten getalenteerde lokale DJ’s de avond af. De toegang tot het gemeentepark is gratis.

Alle info over Kroonkurk Festival is te vinden op de website www.kroonkurk-festival.be/

MLH

Foto: Kroonkurk Festival DBV-events

Facebook25
Twitter
Follow Me
Tweet