Laatste nieuws:
Kapellen viert Vlaamse feestdag -

Kapellen viert Vlaamse feestdag

‘Kapellen vertelt’ opent de festiviteiten op woensdag 10 juli. 11 Kapellenaren brengen ter gelegenheid van de Vlaamse feestdag 11 verhalen (van 7 minuten) op om 20 uur in zaal LUX.

Verhalen

Claudine Breydels, Diane Broeckhoven, Axel Caron, Herman De Meulenaere, André De Vleeschouwer, Inez Pauwels, Annie Schelfout, Rudi Staute, Guillaume Van der Stighelen, Goele Verbaenen en een medewerker van ‘Wilde Dieren in Nood VOC’ brengen elk een straf of hilarisch, historisch, spannend, verbazend of onverwacht verhaal. Je hebt ze alleszins nog nooit op deze manier horen vertellen.

Kapellen viert Vlaamse feestdag

Kapelse bieren

Om een en ander door te spoelen worden er bij deze gelegenheid Kapelse bieren geschonken. De toegang is gratis, inclusief frietjes. Vooraf inschrijven is niet nodig. Muzikale gast is Herbert, die je misschien kent van zijn hits ‘Een ongewone reis’, ‘Dans met mij’ of als presentator op Radio 2.

Fietsverloting op marktdag

Tijdens de wekelijkse markt, op donderdag 11 juli, worden twee fietsen op het Marktplein verloot: eentje gesponsord door de marktkramers, de tweede door de gemeente. Vanaf 8.30 uur krijg je een tombolabiljet bij elke aankoop op de markt. De fietsen worden om 10.30 en 11.30 uur verloot onder alle aanwezige deelnemers. We prijswinnaars moeten zelf aanwezig zijn.

Kapellen viert Vlaamse feestdag 2

Muzikaal slot

De Vlaamse Feestdag wordt vanaf 20 uur afgesloten in het gemeentepark op het wekelijkse ‘Kroonkurk Festival’. ‘Ontpopt’ een swingende coverband, brengt op de Vlaamse feestdag de sterkste Nederlandstalige hits van de voorbije decennia. Nadien mag dj Kenny Raes de avond afsluiten. De toegang is gratis.

Meer info op https://www.kroonkurk-festival.be/line-up/ontpopt-2/

MLH

Foto’s: © Vlaanderen Feest/ Globe Entertainment

Facebook4
Twitter
Follow Me
Tweet