Laatste nieuws:
Brasschaat Feest muzikaal

Brasschaat Feest muzikaal

Op donderdag 11 juli is het naar jaarlijkse gewoonte weer tijd voor ‘Brasschaat Feest’, naar aanleiding van de Vlaamse Feestdag. Dit jaar gaan de activiteiten door op het Armand Reusensplein.

Vanaf 15 uur kunnen kinderen er genieten van het optreden van Reginald & de Bosbeesten. Ondersteund door een kleurrijke vijfkoppige live-band met drum, bas, gitaar, percussie en toetsen laten frontfiguren Amanda en Pieter met ontwapenende energie zelfgeschreven oorwurmen in uiteenlopende stijlen (reggae, rock, folk, dance, …) van het podium knallen. Doorlopend tussen 15 en 19 uur kunnen families genieten aan activiteiten op kindermaat. Ontdek zelf een artistieke molen, een leuk doolhof, een mobiele speelkamer met massa’s speelmateriaal en straattheater, … alles kan je uitproberen.

Muziek troef

Rond 19.30 uur is het tijd voor een leuk meezingmoment met Hans & Hannelore Primusz. Cleymans & Van Geel mogen deze Vlaamse Feestdag afsluiten om 21 uur. Jelle Cleymans & Jonas Van Geel zijn vrienden, bloedbroeders, … die al meer dan 15 jaar op de planken staan en ook in Brasschaat zullen zorgen voor ‘ambiance’.

Meer info: www.brasschaat.be/11juli

MLH

Foto: © Reginald & De Bosbeesten

Facebook2
Twitter
Follow Me
Tweet