Laatste nieuws:
Tickets voor TDBT 2024 vliegen de deur uit

Tickets voor TDBT 2024 vliegen de deur uit

Het Brasschaatse openluchtfestival ‘The Day Before Tomorrow’ zet naast publiekstrekkers Omdat Het Kan & Average Rob en MATTN nu ook upcoming hiphopartiesten zoals Frenna en Jack $hirak op de affiche. De eerste reeks tickets, de ‘early birds’, voor het openairfestival ‘The Day Before Tomorrow’ in het Park van Brasschaat op 24 augustus vlogen allemaal de deur uit. Dus start ‘The Day Before Tomorrow’ nu de reguliere ticket sale op.


TDBT mikt ook dit jaar – voor het derde jaar op rij – opnieuw op een ‘full house’ en serveert een mix van headliners zoals MATTN en Omdat Het Kan & Average Rob, samen met lokale helden die op de rand van de doorbraak en de nederhop supersterren van morgen zoals Frenna.

Veel volk

The Day Before Tomorrow kan sinds vorig kaar 18.000 bezoekers ontvangen in de schaduw van het Kasteel van Brasschaat. “Wat vooral opvalt, is dat ons publiek ook zeer divers is geworden”, weet organisator Marc Reijntjes. “Jongelui die hun superhelden willen zien, plus dertigers die nog eens komen feesten op eender welke muziek, tot onze VIPS – vorig jaar bijna 2.000 – vullen elkaar prima aan. We zorgen er ook voor dat die allemaal aan hun trekken komen, meestal op hun geliefkoosd stuk terrein en bijhorende stage.”

Vier stages

Er worden opnieuw vier stages opgetrokken: de Main Stage, Techno & House Stage, ChitChat en de Silent Disco. Qua bezetting trekt TDBT de kaart van grote lokale namen, populaire routiniers en opkomend talent van bij ons, maar zeker ook uit de Nederlandse nederhopvijver. “De producer van zowat alle hiphopacts, onder wie Lil’Kleine, $hirak, is er dit jaar bij,” zegt organisator Reijntjes. “We zijn verder ook enorm blij dat Frenna op onze main staat. Dat is momenteel de grootste en beste liveact uit Nederland, met wereldwijd meer dan 2 miljard streams. Bekende nummers van Frenna zijn onder meer Pretty Girls, Speciaal, Broski’s, My Love en Gang nog steeds.”

Line-up

De line-up wacht nog op enkele invullingen, waaronder een headliner voor de ChitChat stage. Namen die ondertussen bevestigden: Omdat Het Kan & Average Rob, Christian D, Frenna, $hirak, MATTN, DJ F.R.A.N.K., Ronny Retro, DJ Licious, Mystique, Yves Deruyter, Dave Lambert met een special ‘Zillion set’, Nico Morano, Nick Bril, Jul-E, Matthias Geerts, Juwlz, Robbertoo, Re-Type, Emjie, Lovely Louis, Luna & Lenthe, Delafino… Afspraak op 24 augustus in het Park van Brasschaat.

More tickets

Meer info kan je nalezen op www.thedaybeforetomorrow.be. De officiële ticketsale (vanaf € 35) verloopt online via www.thedaybeforetomorrow.be/tickets.

MLH

Foto: © TDBT

Facebook3
Twitter
Follow Me
Tweet