Laatste nieuws:
Nieuw bruggetje in gemeentepark toont vakmanschap gemeentelijke bouwdienst

Nieuw bruggetje in gemeentepark toont vakmanschap gemeentelijke bouwdienst

In het Wuustwezelse gemeentepark prijkt sinds enkele dagen een nieuw houten bruggetje over een zijarm van de vijver. Het is een knap staaltje vakmanschap van de gemeentelijke technische dienst, die van A tot Z verantwoordelijk is voor de (her)aanleg van dit nieuwe exemplaar nadat de vorige beschadigd geraakte.

Volledig van eigen makelijk

Schrijnwerker Marc zorgde zelf voor het ontwerp van het bruggetje en zette het de voorbije weken met enkele collega’s van de bouwdienst in elkaar. Dit pareltje van padoekhout is dus volledig van eigen makelij. De kleur is nu nog opvallend rood, maar dat zal de komende maanden nog vergrijzen door het zonlicht.

Nieuw bruggetje in gemeentepark toont vakmanschap gemeentelijke bouwdienst 2

Zichzelf overtroffen

De gemeentelijke groendienst zorgt nog voor beplanting naast het bruggetje, maar je kan er nu al gebruik van maken. Schepen van openbare werken Kris Van Looveren (CD&V) looft het werk van de technische dienst: “Ik ben echt heel fier op dit werk van onze technische dienst. Zij geven dagelijks het beste van zichzelf, maar met deze brug hebben ze zichzelf toch wel overtroffen. Het resultaat van een mooie samenwerking. Erg fijn ook dat dit gerealiseerd kan worden door onze eigen mensen. Het is nu een mooie fotolocatie, de houten brug met op de achtergrond ons mooie park en het gemeentehuis.”

Bron en foto’s: Lokaal bestuur Wuustwezel

Facebook83
Twitter
Follow Me
Tweet