Laatste nieuws:
Exotische markt in en om Openluchttheater Nispen
@ Ben van Duin

Exotische markt in en om Openluchttheater Nispen

Zondag 9 juli vindt de Exotische Markt voor de zevende keer plaats in Nispen, met een interactieve workshopmiddag op zaterdag 8 juli.

Kleurrijke markt

In het theater kunt u van 12:00 tot 18:00 komen genieten van Dans en Muziek uit verschillende windstreken. De kleurrijke markt eromheen zal voornamelijk bestaan uit goede doelen en mooie producten van meestal ver over de grens. Zo kunt u edelstenen komen bekijken, veel Afrikaanse snuisterijen bewonderen en/of aanschaffen en zullen de Wereldwinkel, de Heeltuin, Amnesty International, SOSSAH, You and me for Gambia, de Missie Naai Kring uit Nispen en Destiny School in Tanzania present zijn.

Exotische markt in en om Openluchttheater Nispen

Smakelijk!

Aan de inwendige mens is uiteraard ook gedacht. Er zullen kraampjes zijn met heerlijk eten uit o.a. Suriname, Vietnam, Polen, Oekraïne en Roma IJs uit Essen. De muziek in het theater zal doorlopend verzorgd worden door verschillende gezelschappen. Zo kunt u om 12:00 al genieten van Souvenir d’Afrique, deze vriendengroep (uit Essen en omgeving) met bijzondere niet alledaagse instrumenten neemt u graag mee in relaxte en Afrikaanse sferen.

Optredens

-Nexus Tribal gaat twee keer voor u dansen. Is het buikdans of flamenco waar u naar kijkt of toch meer Indiase folklore? De dames van Nexus Tribal vlechten het op Noord Afrikaanse muziek allemaal in elkaar.
-Som do Sol bestaat uit het duo Ivo Stuivenberg en Maartje Rikhof, Alias Ivo & Martie en zijn het best te omschrijven als twee muzikale wereldreizigers. Ze draaien hun hand niet om voor klanken en ritmes uit Cuba, Brazilië en, onder meer, Frankrijk.
-Jeremy Oliver is sing- en songwriter, geboren in Zambia en tegenwoordig woonachtig in Nederland. Met zijn prachtige stem gooide hij hoge ogen tijdens The Voice of South Africa in 2016.
-Aboubacar Soumah uit Guinee, tegenwoordig woonachtig in West-Brabant, komt met One Revolution & Friends de enige echte Reggae en tropische vibes naar het Openluchttheater brengen.
-En bij dit alles gaat Sol y Luna in Nispen zorgen voor échte Latin Time, met Indra van Hal op viool en zang en haar muzikanten op gitaar en percussie wordt dit een heerlijk zomers hoogtepunt.

Exotische markt in en om Openluchttheater Nispen
Jeremy Olivier
Gratis toegankelijk

De Exotische Markt is op zondag 9 juli van 12:00 tot 18:00 en is gratis toegankelijk. Op zaterdag 8 juli kunt u zelf al exotisch in beweging komen. Van 14:00 tot 17:00 worden er drie gratis workshops georganiseerd. Achtereenvolgens kunt u Mantra zingen met Linda en Ramona, percussie spelen op Afrikaanse trommels met Aboubacar en Ina en/of dansen in zomerse sferen met Raquel. U hoeft zich niet op te geven. Wilt u meedoen of alleen komen luisteren en/of kijken: U bent van harte welkom!

Exotische markt in en om Openluchttheater Nispen2

De Exotische Markt wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Cultuur Verbindt Roosendaal.
Kijk voor meer info op www.oltn.nl of volg het Openluchttheater Nispen op Facebook.

Bron en foto’s: Organisatie Exotische Markt

Facebook15
Twitter
Follow Me
Tweet