Laatste nieuws:
Heerlijck de vakantie afsluiten in het OLT Nispen!
© Robin de Ridder fotografie

Heerlijck de vakantie afsluiten in het OLT Nispen!

Voor ieder wat wils om het laatste weekend van de zomervakantie, op een gezellige manier in het Openluchttheater van de Heerlijckheijd Nispen af te sluiten. Want wat is nu leuker dan samen in zomerse sferen genieten van muziek, theater, dans én goochel- jongleertrucs?

Heerlijck de vakantie afsluiten in het OLT Nispen!

Zaterdag 26 augustus

Zaterdag 26 augustus kunt u komen genieten van heerlijcke swingende en tijdloze muziek uit de 60ies en 70ies met de DJ’s van de Sooz. Daarnaast is er live muziek met niemand minder dan de regionale band The Dead Wax. Akoestische rock, pop & blues, live gespeeld door mannen met aardig wat levenservaring. The Dead Wax is altijd op zoek naar een Woodstock-achtige vibe, geïnspireerd door helden als Lou Reed, Cream, CCR, David Bowie, Neil Young en o.a. Iggy Pop. The Dead Wax zijn: Norbert Schut (zang en gitaar), Freek Prins (percussie), Ron Knook (basgitaar) en Remko Willems (sologitarist). Het belooft een fijne avond te worden.
Aanvang: 20:30, welkom vanaf 20:00. Entree is gratis.

Heerlijck de vakantie afsluiten in het OLT Nispen!2

Zondag 27 augustus, familiedag

Een dag later wordt het magisch mooi! Op zondag 27 augustus komt namelijk Huub Cooijmans met zijn Magische kast goochelen, jongleren en nog zoveel meer in het Openluchttheater van Nispen.! Huub heeft een oude kast op de kop weten te tikken via Marktplaats. Maar de kast heeft iets geks: hij zit op slot met een grote ketting en de sleutel is kwijt. Lukt het Huub en zijn publiek om samen de magische kast open te krijgen? Wat zou er in de kast zitten en wat doe je als blijkt dat ‘ie betoverd lijkt te zijn? Een familievoorstelling vol magische trucs, grappige twists, jongleerkunsten en verrassende effecten. Huub is Nederlands Kampioen Jongleeract en Goochelen voor kinderen. Openluchttheater van Nispen.
Kassa open 14:00, entree €5,- aanvang 14:30.

Heerlijck de vakantie afsluiten in het OLT Nispen!
© Robin de Ridder fotografie 2

Kijk voor meer of actuele info op www.oltn.nl of volg het OLT Nispen op Facebook.

Alleen contante betaling, geen bancontact aanwezig!

Bron en foto: OLT Nispen

Facebook10
Twitter
Follow Me
Tweet