Laatste nieuws:
Programma Zomer in Tatteljee Z!T van zaterdag 19 augustus

Programma Zomer in Tatteljee Z!T van zaterdag 19 augustus

Zeer gevarieerd programma op zaterdag 19 augustus.

Programma!

Programma Zomer in Tatteljee Z!T van zaterdag 19 augustus3

13:00 Boekenmarkt en Ferm Geefmarkt

De hele middag kan je rondsnuisteren op onze boeken- en geefmarkt. Op zoek naar iets nieuws? Dat hoeft niet (veel) te kosten!

Oproep voor geefmarkt
Heb jij nog kleding en accessoires in goede staat voor de geefmarkt? Breng ze langs bij Tatteljee op donderdag 17 augustus tussen 17:00 en 21:00!

13:00 Kids@Z!T

Programma Zomer in Tatteljee Z!T van zaterdag 19 augustus2

De hele namiddag zijn er gratis activiteiten voor kinderen in de tuin van Tatteljee: een zoektocht met beloning, een potten-en-pannen-zandbak, een pipowagen, een luchtkasteel, grime, knutselen en nog zo veel meer! Breng ze dus zeker mee, jouw bengels, voor uren speelplezier.

Dansen@Z!T: Dance-level

Salsa, Bachata of Kizomba niets is te exotisch voor Dance-Level. Deze dansschool te Essen komt naar Z!T met workshops en demonstraties. Tussen de concerten door kan je zo met hen kennis maken en wie weet zelf ook een danspasje wagen. Benieuwd? Check alvast eens op www.dance-level.be

16:00 Kids@Z!T, gratis film voor de jongsten: Ferdinand

Ferdinand is een zachtmoedige stier die niet in de arena wil vechten. Door de steek van een hommel wordt hij zo woest dat hij toch voor een gevecht wordt uitgekozen.
Vanaf ca. 6 jaar.

16:00 Z!T on stage: FioMönNob trio

Met Latin en jazz standards toveren zanger Giuseppe Fiorentino, Marcelo Moncada op saxofoon en Thomas Nobels op piano onze tuin om tot een zomerse vakantieplek. Een ideale combi met de zuiderse tapas en huisbereide cocktails.

19:30 Z!T on stage: Shellter

Programma Zomer in Tatteljee Z!T van zaterdag 19 augustus4

Singer-songwriter Silke Janssens schrijft songs dicht bij het leven. Naast rijke zanglijnen en minimale gitaarakkoorden, is het de prachtige stem van Janssens die het intieme leven optilt. Haar nom de plume, Shellter, heeft Janssens niet gestolen: haar songs omhullen de luisteraar, ze maakt muziek om in te schuilen. Voor luisteraars die houden van zachte Indie folk. Als eens luisteren op voorhand: dat kan op www.shellter.be

21:00 Gratis openluchtfilm: De Acht Bergen

De Acht Bergen vertelt het verhaal van Pietro en Bruno, een stadsjongen en een bergjongen, die vriendschap sluiten als ze elf zijn, met een vergeten stukje Alpen als Koninkrijk. Terwijl Bruno trouw blijft aan zijn berg, trekt Pietro de wereld rond. Een tocht in eenzaamheid en liefde, langs afkomst en bestemming, over vriendschap, leven en dood heen tegen de achtergrond van de ongerepte natuur van de Italiaanse Alpen. Naar de roman Le otto montagne van Paolo Cognetti Regie Felix van Groeningen & Charlotte Vandermeersch. Breng liefst iets warms mee en een kussen om op te zitten. Bij regen gaat de film door in de St. Antoniuskerk tegenover Tatteljee.

Bron en foto’s: Tatteljee

Facebook78
Twitter
Follow Me
Tweet