Kampioenschap visroken - Visclub De Knorhaan - Essen - (c) Noordernieuws - 20230813_193215q80

Visrookwedstrijd De Knorhaan enthousiast bezocht!

De bewolking trok halverwege de middag weg, opengescheurd door de weergoden die ook gezellig van het kampioenschap visroken van visclub De Knorhaan wilden genieten.

Gezelligheid troef

En het was genieten! Café De Meeuw en het terras zaten bomvol en er werd hard gewerkt om alle dorstige kelen gesmeerd te houden. Het was gezelligheid troef met muzikale omlijsting door de bekende DJ Tony. Het springkasteel werd door de kinderen goed gebruikt en naast genoeg te drinken, was er ook heel wat te eten.

Kritische jury

Terwijl iedereen zat te genieten, waren de visrokers bezig hun makrelen tot in de perfectie te roken. Een kritische jury, bestaande uit Fons Jacobs, Willy Lodewijcks, Ronald Luyckx en Jurgen Beyers beoordeelden de eindresultaten op kleur, uitzicht, geur, smaak en gaarheid.

Visrookwedstrijd De Knorhaan 2023 - HDB_9261
Willy Lodewijckx (l) en Jurgen Beyers
Visrookwedstrijd De Knorhaan 2023 - HDB_9262
Ronald Luyckx (l) en Fons Jacobs
En de winnaar is…

Er werd met spanning op de uitslagen gewacht, want alle deelnemers hadden hun uiterste best gedaan. En toen kwam de uitslag…

Visrookwedstrijd De Knorhaan 2023 - HDB_9277

1. Ludo Somers 151 punten
2. Fons Van Dorst 142 punten
3. Roger Kerstens 139 punten
4. Rini Lucassen 136 punten
5. Lu Claessens 132 punten
6. Luc Raymakers 119 punten
7. Winny Goossen 110 punten

Visrookwedstrijd De Knorhaan 2023 - HDB_9287

De makrelen werden daarna op het afgedekte biljart geplaatst, zodat iedereen kon proeven en genieten. Heel wat mensen waren ook gekomen om DJ Tony zijn Michael Jackson act te zien doen en hij stelde niet teleur.

Het was, zoals altijd, weer een geweldig en supergezellig evenement, met dank aan visclub De Knorhaan, café De Meeuw en natuurlijk DJ Tony! Graag tot volgend jaar!

NN

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook89
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!