Laatste nieuws:
Darttoernooi Darts Cave - 2023 - (c) Noordernieuws - HDB_9168u80

Grote opkomst bij darttoernooi van Darts Cave

Zaterdag 12 augustus was het eerste toernooi dat Davy Verdonck van dartvereniging Darts Cave organiseerde en het was meteen een topper!

Darttoernooi Darts Cave - 2023 - (c) Noordernieuws - HDB_9183

Grote opkomst

53 dartkoppels, dus 106 deelnemers, hadden zich ingeschreven en kwamen overal vandaan, Wuustwezel, Zundert, Zandvliet, Schoen, Rijkevorsel, Merksem, Essen, … Het eerste dat meteen opviel als je binnenkwam was de gezellige en gemoedelijke sfeer.

Darttoernooi Darts Cave - 2023 - (c) Noordernieuws - HDB_9185
Davy Verdonck
Alle niveaus

“Er zijn spelers van alle niveaus”, zegt Davy Verdonck. “Sommige ook van hoog niveau en die zijn lid van de PDC (Professional Darts Corporation). Na de eerste ronden wordt het niveau aangepast met A en B poulen. Er zijn individuele deelnemers en deelnemers van kleine clubs. Er wordt gespeeld vanaf 701 en er zijn drie opvolgende matches, dus de winnaar moet 2 – 0 of 2 – 1 scoren.”

Darttoernooi Darts Cave - 2023 - IMG_20230812_122423_1_115803208
Darts Cave Team
Alle niveaus en leeftijden

“De sfeer is geweldig en gemoedelijk en de opkomst zeer groot, met alle niveaus en leeftijden en iedereen is even enthousiast. De jongste deelnemers zijn 13 en 14 en de oudste 71. Ik ben van plan dit vaker te organiseren, volgend jaar in ieder geval en eventueel nog tussendoor, maar dat moet ik nog even bekijken. Onze eigen vereniging, Darts Cave, is een grote vriendenkring, die de club op alle vlakken steunt.”

Foto’s: Davy Verdonck, Noordernieuws.be

NN

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.