Laatste nieuws:
Theaterseizoen in Nispen gaat weer van start

Theaterseizoen Nispen gaat weer van start

Als de lentekriebels gearriveerd zijn en de zon, tussen de talrijke regenbuien al verwarmend aanvoelt, zijn de voorbereidingen voor het negende seizoen van het Openluchttheater in Nispen al vergevorderd. De flyers van het seizoen liggen op tal van plaatsen om mee te pakken, daarnaast is de website www.oltn.nl weer helemaal up to date.

Theaterseizoen in Nispen gaat weer van start
Ierse Avond OLTN met Cool McFinn
Programma tot en met 23 juni

Bij deze lichten we graag een tipje van de programma-sluier op, zodat u hopelijk mee uitkijkt om een van de voorstellingen te komen bezoeken.
– 9 juni kunt u al om 11:00 kkomen genieten van het koffieconcert georganiseerd door Harmonie Nispen. Trots zijn zij dat er inmiddels een grote groep jongeren is die al geweldig samen muziek kunnen maken, zij zullen naast het grote orkest dan ook een optreden verzorgen. Daarnaast zal er een uitwisseling zijn met Harmonie St. Caecilia uit Kruisland.
– Op zaterdag 15 juni neemt Cool McFinn u om 20:00 mee naar Ierse sferen. De kassa gaat dan om 19:30 open. Entree is €5,-
– Vrijdag 21 juni brengt Alliance Française u juist in Franse sferen met het Fete de la Musique. De eerste dag van de zomer met Franse chansons, gratis entree. U bent welkom vanaf 19:30 uur, de avond begint om 20:00.
– Zaterdagavond 22 juni zal de eerste Comedy night plaatsvinden. In Roosendaal is Comedy-Club ‘Over the punchline’ opgericht, jongeren durven deze avond het podium te pakken en zullen vergezeld worden door al meer ervaren kleinkunstmakers. Niemand minder dan Marlies Bloemen (die recent de juryprijs van het Griffioen/De Stoep Cabaret festival in ontvangst mocht nemen) sluit de avond af. Kassa open 19:30 uur. Aanvang 20:00 uur. Entree €5,- (dit is inclusief 1 consumptie)
– Zondag 23 juni komt het Roosendaals Toneel laten zien ‘Hoe Assepoester Cinderella werd’. Over pesten en gepest worden en vooral een hedendaagse en grappige versie van het bekende sprookje. Het wordt een fijne voorstelling voor het hele gezin. Kassa open 14:00, aanvang 14:30, kinderen tm 12 jaar gratis entree, overige bezoekers €5,-.

Theaterseizoen in Nispen gaat weer van start
© Isabeau Bosscher Over the Punchline met ook Marlies Bloemen
Programma tot en met 21 september

– Dan is het zaterdag 29 juni tijd voor het voorproefje van de Exotische Markt, op deze dag zijn er drie gratis workshops. Er wordt gestart met Tai Chi Chuan & Qi Gong door Jiar Anber van Tai Chi Roosendaal, hierna Mantra zingen met Atmapriya van Ecovilla Essen en de middag wordt afgesloten met een uur heerlijke Afrikaanse dans met Stanley Ijama van Dansschool HKM uit Bergen op Zoom.
– Zondag 30 juni is het dan tijd voor de Exotische Markt zelf. Van 12:00 tot 18:00 mooie kraampjes, met vooral goede doelen en producten vanuit de hele wereld. Ook eetkraampjes zijn aanwezig en op het programma staat diverse muziek en onder andere Balinese dans. De muziek gaat van Perzische tot Spaanse gitaar, Afrikaanse instrumenten met Souvenirs ‘d Afrique met Singing Circle Koorgroep en een heus Folk Trio uit Namen, België. Tevens kunt u weer genieten van Jeremy Olivier, die met zijn Trio naar Nispen komt. Het belooft een heerlijke, kleurrijke én mooie dag te worden!
– Zaterdag 17 augustus is het tijd voor de 60ies en 70ies met de DJ’s van de Sooz, komt u ook mee swingen? Gratis entree, u bent welkom vanaf 21:00.
– Zondag 19 augustus komt Notoire Fanfare speciaal uit het Oosten van Brabant naar Nispen, om na een optreden Volksmuziekgroep’t Meziekske hun nieuwe voorstelling te laten zien. Komt dat zien: kleurrijk, muzikaal en theatraal staat Notoire Fanfare garant voor een boeiende beleving.
– Zondag 25 augustus komt de goochelaar Huub terug met zijn Circusbroer. Deze Circusbroers zullen een grappige, wervelde familievoorstelling geven, durft u, durf jij te komen?
– Zondag 15 september komt Verbaak en van Bijnen terug naar Nispen. Ze waren er al eerder om Nienke Dingemans en André van den Boogaard te begeleiden. Nu kijken ze diep in hun country hart en nemen collega’s mee om u helemaal onder te dompelen in de echte country, leg uw cowboyhoed maar gereed!
– 21 september is het tijd voor de Open Air Bioscoop Avond die georganiseerd wordt in samenwerking met Filmhuis Cinema Paradiso.

Stichting Openluchttheater Nispen heeft getracht om voor iedereen wat wils te programmeren. Theater beleef je samen: We kijken ernaar uit u te mogen begroeten.

Voor meer info en details van alle voorstellingen kijk op www.oltn.nl of volg het openluchttheater op Facebook.

Bron en foto’s: Openluchttheater Nispen, Isabeau Bosscher

Facebook13
Twitter
Follow Me
Tweet