Laatste nieuws:
Open Air Bioscoop in Openluchttheater van Nispen i.s.m. Filmhuis Cinema Paradiso

Open Air Bioscoop in Openluchttheater van Nispen i.s.m. Filmhuis Cinema Paradiso

Met elkaar in de open lucht kijken en genieten van een bijzondere film en daarna napraten bij een kampvuurtje, alle ingrediënten voor een bijzondere en gezellige avond! Bij onverhoopt minder goed weer gaat de avond door in de kerk van Nispen (zonder kampvuurtje!)

Rose

Dit jaar is er gekozen voor de Deense ontroerende komedie ‘Rose’ uit 2022. Het scenario is deels gebaseerd op eigen ervaringen van regisseur Niels Arden Oplev. Hij koos een Deense sterrencast uit met in de hoofdrol Sofie Gråbøl (The Killing).

Schizofreen

In de herfst van 1997 nemen Ellen en haar man Vagn Inger mee op een busreis naar Parijs. Inger, de zus van Ellen, is schizofreen en woont in een inrichting. Door de juiste medicatie en het mijden van teveel prikkels kan Inger een redelijk normaal leven leiden, hoewel haar reisgenoten hier wellicht anders over denken. Eenmaal in Parijs blijkt Inger een verborgen agenda te hebben, ze gaat op zoek naar iemand uit haar verleden, gaat ze die ook vinden en wat brengt dit teweeg bij haar?

Wat vonden anderen?

“Rose schotelt je een feelgood-verhaal voor zonder te verhullen dat Ingers leven bepaald niet eenvoudig is. Het zoekt alleen in de zwaarte van het bestaan naar dat wat bemoedigend en hoopvol is en dat levert een heerlijke film op.” (Nederlands Dagblad)

“Het sterke aan Rose is dat het een film met nuances is” “Dit is ene film waar je naartoe kunt voor een warme glimlach, maar waarbij je je ook niet verveelt als je behoefte hebt aan wat meer diepte.” (Filmtotaal)

De trailer

https://www.filmvandaag.nl/film/129122-rose#trailer

Kom het zelf bekijken op zaterdag 16 september in het Openluchttheater van Nispen
Kassa: open 20:00
Entree: €5,- (graag contant en gepast betalen)
Aanvang: 20:30

Kijk ook op www.oltn.nl

Bron en foto: Openluchttheater Nispen