Laatste nieuws:
Leerlingena Berkenbeek al zingend de zomer in

Leerlingen Berkenbeek al zingend de zomer in

De leerlingen van Berkenbeek te Wuustwezel zijn de vakantie al zingend gestart. Als afsluiting van het schooljaar stelden zij hun gloednieuwe CD ‘Zomerland’ voor. De liedjes werden ingezongen door de leerlingen zelf in SputnikStudio te Schoten, onder de professionele begeleiding van Joes Brands (hulpcoach ‘The Voice kids’). Ook de tekeningen in het CD-boekje werden voorzien door de kinderen zelf. Alle kinderen van de lagere school die graag wilden zingen, mochten toetreden in het koor. Niemand aan de kant!

Leerlingen Berkenbeek al zingend de zomer in2

Deugddoend project

“Het was een lang, maar deugddoend project. Het was geweldig om kinderen te zien openbloeien. Nog maar eens een bewijs dat liedjes zingen kinderen meer zelfvertrouwen kan geven en hen doet groeien op verschillende domeinen,” zo stellen Koen Dierckx en Elke Schelfhout, grote bezielers van het project. “We dromen allemaal van een plek waar we ons goed voelen, waar we onszelf kunnen zijn, kunnen groeien,…. Niets dan positieve gevoelens. Vandaar dat de naam ‘Zomerland’ ons heel geschikt leek. Het resultaat werd een mooi album met liedjes die doen stralen!”

Leerlingen Berkenbeek al zingend de zomer in5

Het album bevat twee gedichtjes, zeven nieuwe liedjes, twee bonustracks van het vorige album ‘De Feestvlieger’ en de instrumentale versies. Je vindt de CD in de winkels van ’t Klavertje Vier te Wuustwezel en Kalmthout,… maar ook op iTunes en AmazonMusic. Ook YouTube en Spotify staan op de planning.

Leerlingen Berkenbeek al zingend de zomer in4

Je kan Zomerland ook volgen op de Facebookpagina.

Leerlingen Berkenbeek al zingend de zomer in3

Bron en foto’s: Berkenbeek

Facebook447
Twitter
Follow Me
Tweet