Vlaanderen feest... en Wuustwezel feest twee keer mee

Vlaanderen feest… en Wuustwezel feest twee keer mee

Niet één, maar twee keer vierden we de voorbije week de Vlaamse feestdag in Wuustwezel. Of toch anderhalve keer. Want het oorspronkelijke feest, zondag, moest jammer genoeg vroegtijdig worden stopgezet door een korte maar intense regenbui boven de evenementenweide. Gelukkig werd er vrijwel meteen een herkansing uitgewerkt. Tweede keer, goeie keer.

Vlaanderen feest... en Wuustwezel feest twee keer mee2

Groot succes

Ondanks de erg korte termijn waarop alles georganiseerd en gecommuniceerd moest worden, werd Vlaanderen Feest 2.0′ op de Vlaamse feestdag een groot succes. Zomerbar Bar Woest mocht nog meer bezoekers ontvangen dan zondag, naar schatting een vierhonderdtal, en zat helemaal vol! Wim Soutaer – jawel, ook hij was er dit keer bij – en Reuzel van het duo Smout & Reuzel zorgden voor de muzikale sfeer met een uitgebreide selectie Nederlandstalige hits.

Vlaanderen feest... en Wuustwezel feest twee keer mee3

Alle aanwezige kinderen kregen allemaal een ijsje en konden zich uitleven op het springkasteel… of op de dansvloer naast Wim Soutaer! Het lokaal bestuur van Wuustwezel richt een bijzonder dankwoord aan het team van Bar Woest, dat dinsdag speciaal de deuren opende voor ‘Vlaanderen Feest 2.0’ en de gezellige avond vlekkeloos liet verlopen.

Bron en foto’s: lokaal bestuur Wuustwezel

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.