Laatste nieuws:
Vraag je feestcheque aan voor Vlaanderen Feest

Vraag je feestcheque aan voor Vlaanderen Feest

Vraag je feestcheque aan voor Vlaanderen Feest.

Organiseer je een feest voor je straat of buurt rond de Vlaamse feestdag? Of organiseert je plaatselijke vereniging iets rond Vlaanderen Feest? Goed nieuws: vanuit Vlaanderen Feest! komen initiatieven van vrijdag 28 tot zondag 30 juni en van donderdag 4 tot woensdag 10 juli en uiteraard donderdag 11 juli in aanmerking voor een feestcheque tot 175 euro.

Enkele voorwaarden:

Buurtinitiatieven moeten alle bewoners van de straat, de straten of de wijk waarop ze zich richten, welkom heten.
Andere activiteiten die door lokale organisaties georganiseerd worden, mogen geen besloten karakter hebben (bv. alleen voor leden).
De initiatieven mogen geen competitief, partijpolitiek of commercieel karakter hebben.

Verder krijgt de creativiteit van de organisatoren volop vrije baan voor de concrete invulling. De feestcheque bestaat uit een tussenkomst tot maximaal 175 euro in een aantal realisatiekosten na afloop. Dat kan bijvoorbeeld gaan over kosten voor infrastructuur en materiaal of prestatievergoedingen voor een optreden. Uitgaven voor eten en drinken blijven wel voor eigen rekening van de organisator.

De feestcheque wordt toegekend volgens het principe “wie eerst komt, eerst oogst”. Elk jaar overtreft de vraag al snel het aanbod. Er zeer vlug bij zijn is dus de boodschap!

INFO: www.vlaanderenfeest.eu

Bron en foto: gemeente Kalmthout

EJ

Facebook5
Twitter
Follow Me
Tweet