Laatste nieuws:
Veldtoertocht Berkenbeek

Veldtoertocht Berkenbeek

Zondag 9 februari 2020 organiseert de scholengemeenschap Berkenbeek weer zijn jaarlijkse veldtoertocht. Dit is een bewegwijzerd parkoers, doorheen de plaatselijke natuur. Via rustige, onverharde wegen proberen we zoveel mogelijk Wuustwezelse bossen met elkaar te verbinden. Zo kunnen drie leuke toeren aangeboden worden, namelijk 42 km, 30 km en een kidstoer van 15 km.

Veldtoertocht Berkenbeek

Sport neemt een belangrijke plaats in

Net zoals vorig jaar wordt begeleiding voorzien voor kinderen die deelnemen aan de kidstoer. Ook kinderen van andere scholen zijn uiteraard van harte welkom!! Hiervoor moet je inschrijven via vttberkenbeek@hotmail.com. Alle kinderen rijden samen, onder begeleiding van één van onze sportleerkrachten. Op deze manier proberen we zoveel mogelijk kinderen warm te maken om deel te nemen aan onze toertocht. Sport blijft een belangrijke plaats innemen in onze school.

Veldtoertocht Berkenbeek

Met grote dank aan onze sponsors en helpers

De organisatie blijft ook een hele onderneming. Een ruime bevoorradingspost (met warme soep gemaakt door onze eigen leerlingen), liefst 25 fietsoverzetters, een zeer ruime cafetaria met trappist van ‘t vat, een bewaakte fietsenstalling en ga zo maar door. Al deze helpers en onze vele sponsors dragen we een zeer warm hart toe. Zij zorgen ervoor dat onze toertocht al jarenlang een grote trekpleister is voor sportievelingen en sympathisanten.

Veldtoertocht Berkenbeek

Bij deze een warme oproep om deel te nemen aan onze toertocht op zondag 9 februari. Ook niet-fietsers zijn van harte welkom om tussen 10:30 en 14:00 iets te komen drinken in onze gezellige cafetaria/sporthal.

Hopelijk tot dan!

Verdere gegevens:

Veldtoertocht Berkenbeek
Wanneer? Zondag 9 februari 2020
Waar? School Berkenbeek, Nieuwmoersesteenweg 113, 2990 Wuustwezel
Inschrijven? Tussen 08:00 en 10:30 in de sporthal
Afstanden? 42 km, 27 km en 15 km(kidstoer)
Inschrijven kidstoer? vttberkenbeek@hotmail.com

Veldtoertocht Berkenbeek

Wat is er voorzien?

• Seingevers op de gevaarlijke plaatsen
• Ruime bevoorradingspost
• Bewaakte fietsenstalling aan cafetaria
• Kleedkamers en douches
• Afspuitstand voor fiets
• Grote tombola: TOP MTB
• Grote cafetaria

Vragen?
Jan Aertsen 0486/318355

Foto’s: scholengemeenschap Berkenbeek

JA

Facebook52
Twitter
Follow Me
Tweet