Laatste nieuws:
KidConcert met Ik en den Theo

KidConcert met Ik en den Theo

Op donderdagnamiddag 27 juli wordt het gemeentepark van Kapellen ingepalmd door alle kinderen die willen ravotten, lekker chillen, springen op spectaculaire springkastelen en genieten van een fijn KidConcert. Op het podium zorgen ‘Ik en de Theo’ tussen 14 en 17 uur voor ambiance met fantastische liedjes over robots, stoelendansen, bezoek krijgen van nonkel Jazz, luchtgitaar spelen,…

Rasmuzikanten

‘Ik en den Theo’ zijn Piet Maris en Theophane Raballand, allebei rasmuzikanten van Jaune Toujours die samen ‘hun ding’ doen op accordeon en drum … en dat samen met het publiek dat voortdurend wordt uitgedaagd om mee te zingen, te dansen, springen en fantaseren. Deze namiddag kan je gratis meebeleven. Kom je met de fiets? Parkeer hem niet in het park, dat is niet toegestaan. Er is een fietsenparking in de Dorpsstraat ter hoogte van nummer 86. Het KidConcert is een samenwerking van de gemeentelijke jeugd- en cultuurdienst en DBV events, de organisatoren van de wekelijkse parkconcerten op donderdagavond.

Kroonkurkfestival

Wil je nog blijven ‘nagenieten’? Dat kan op het Kroonkurkfestival met om 19 uur een optreden van de formatie ‘Cashing Out’, die voornamelijk countrymuziek brengt. Vanaf 21 uur komt de groep ‘Ontpopt’, die de beste Nederlandstalige popmuziek van de laatste decennia covert, in actie.

Info: www.kapellen.be of www.kroonkurk-festival.be/programma/

MLH

Foto: Ik en den Theo © Choux de Bruxelles

Facebook5
Twitter
Follow Me
Tweet