Laatste nieuws:
Veegwerken in de straten tussen 27 en 31 mei

Veegwerken in de straten tussen 27 en 31 mei

De eerste veegronde van dit jaar wordt uitgevoerd tussen 27 mei en 31 mei. Alle straten worden geveegd, met uitzondering van de straten waar we niet kunnen vegen met de grote veegwagen of waar het gewest de veegwerken uitvoert. Er wordt geveegd van 6u00 tot 17u00 (kan afwijken). Er geldt een zonaal parkeerverbod en je moet je wagen elders parkeren of uit de weg zetten als de veegwagen op komst is.


Wil je weten wanneer je straat tijdens deze veegweek aan de beurt is? Klik dan op deze link.

Communicatie

Gemeente Stabroek communiceert dit bericht nog uitgebreid op haar sociale media en er worden nadarbanners geplaatst bij de ingang van elke wijk.

Een Be-alert bericht ‘algemeen nut’ wordt verspreid op 29 mei 2024. Berichten van algemeen nut komen enkel terecht bij Be-alert abonnees die hebben aangegeven dat ze deze berichten wensen te ontvangen. Wil je deze niet langer ontvangen dan moet je in je Be-alert account je voorkeuren aanpassen. Login op je Be-alert account.

Planning onder voorbehoud van wijzigingen

De uitvoerder van de werken kan steeds te maken krijgen met een tegenslag, bijv. een panne aan een veegwagen. Dit heeft altijd impact op de planning. De aannemer is dan verplicht het veegwerk in te halen op een andere dag.

Bron: Gemeente Stabroek
Foto: PixaBay

Facebook9
Twitter
Follow Me
Tweet