Laatste nieuws:
Kermis in Maria-ter-Heide

Kermis in Maria-ter-Heide

Van vrijdag 11 tot en met dinsdag 15 augustus is het kermis in Maria-ter-Heide. Op en rond het Kerkplein en de Bredabaan zijn er diverse activiteiten en optredens gepland.

Op de openingsdag, vrijdag 11 augustus, kan je mee bingo spelen in café Belle Vue vanaf 19.30 uur. Op zaterdag 12 augustus komen de boogschutters in actie om 14 uur voor een wedstrijd op de liggende wip. Nadien is er live muziek met Walter en Wiske. Zondag 13 augustus staat in het teken van de wielerwedstrijd OLO-Rotonde Classic voor G-sporters vanaf 13.30 uur. Na afloop kan je genieten van het dj Dad Schlagerfestival. Maandag wordt het Kerkplein ingeruild voor ambiance en volksspelen en een optreden van de coverband ‘Cocktail Shakers’. De laatste dag, dinsdag 15 augustus, staan er traditioneel wielerwedstrijden op de kalender. Om 14 uur komen de nieuwelingen in actie en daarna de dames. De formatie ‘Sold Out’ mag de kermis muzikaal afsluiten.

Kermis in Maria-ter-Heide2

Verkeershinder

Op zondag tussen 11 en 16.30 uur en op dinsdag van 12 tot 24 uur wordt op de omloop van de wielerwedstrijden een parkeerverbod en een verbod om tegen de richting van de wedstrijd in te rijden ingesteld.
De kruispunten Brechtsebaan/Bredabaan, Claesstraat/Bredabaan, Kapellei/Bredabaan en Kerkedreef/Bredabaan worden volledig afgesloten.
Het openbaar vervoer wordt dan ook tijdelijk omgeleid. Meer info op www.delijn.be.

Meer info op https://www.brasschaat.be/actueel/nieuws/wielerwedstrijd-en-kermis-maria-ter-heide

MLH

Foto: © Freepik

Facebook68
Twitter
Follow Me
Tweet