Scheldeprijs rijdt door Wuustwezel op 3 april

Scheldeprijs rijdt door Wuustwezel op 3 april

Op woensdag 3 april rijdt het wielerpeloton van de 112e Scheldeprijs door Wuustwezel. Net als vorig jaar is er in de Hoogstraatseweg een bevoorradingszone voor de renners. Daar geldt dan ook een tijdelijk stilstand- en parkeerverbod tussen de Beemdenweg en de Oud-Dorpsstraat. Verder blijft de impact op het verkeer beperkt.

De Scheldeprijs is een van de oudste Belgische wielerwedstrijden en een van de grootste wielerevenementen in onze streek. De startplaats voor de mannen ligt in Terneuzen, de aankomst in Schoten. De vrouwen starten en finishen in Schoten. Maar zowel het vrouwen- als het mannenpeloton passeert Wuustwezel.

Het traject door Wuustwezel is als volgt, zowel voor de mannen als voor de vrouwen:

-Nieuwmoerse Steenweg (vanuit Kalmthout)
-Kalmthoutse Steenweg
-Bredabaan (links aan de lichten)
-Loenhoutse Steenweg (rechtsaf in Braken)
-Wuustwezelsesteenweg
-Stoffezandstraat
-Kapelstraat
-Hoogstraatseweg (richting Hoogstraten)

Er zal tijdelijke hinder zijn langs het parcours tussen ongeveer 12:00 en 12:30 (voor de vrouwenkoers) en tussen 14:50 en 15:30 (voor de mannenkoers). Dat zijn ruime marges. De straten waarlangs de wedstrijd passeert, worden dan kort afgesloten voor het verkeer. Nadien wordt de weg weer zo snel mogelijk vrijgegeven.

Maak er met z’n allen vooral een leuk sportfeest van en kom zeker supporteren voor jouw wielerhelden. Voor meer informatie over de Scheldeprijs kan je terecht op de website www.scheldeprijs.be of bij de dienst evenementen.

Bron en foto: Lokaal bestuur Wuustwezel

Facebook22
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!