Laatste nieuws:
Meer fuivers op The Day Before Tomorrow toegelaten

Meer fuivers op The Day Before Tomorrow toegelaten

Het bekende open-air festival The Day Before Tomorrow (TDBT) blaast dit jaar tien kaarsjes uit (een uitgestelde corona-editie niet meegerekend). En dat vieren ze in stijl op zaterdag 26 augustus in het Park van Brasschaat. Niet alleen met headliners als Ronnie Flex, Dikke en Christian D, maar ook met een forse uitbreiding van het festivalterrein tot maar liefst 18.000 bezoekers. De laatste twee edities waren uitverkocht. Daarom maakt TDBT deze zomer plaats voor nog eens 3.000 extra bezoekers, wat de totale capaciteit op 18.000 brengt. Het festivalterrein en de VIP-ruimten werden stevig uitgebreid. En een nieuw podium moet ervoor zorgen dat iedereen op elk moment geëntertaind blijft.

Meer fuivers op The Day Before Tomorrow toegelaten2

Onverhoopt succes

Dat het festival zo een ‘instant’ succes werd, had de organisatie nooit durven hopen. “In het begin was het evenement eigenlijk bedoeld voor bezoekers die nog te jong waren voor andere festivals en dus met hun ouders konden komen feesten. Een ander deel van ons publiek had dan weer geen kaarten kunnen bemachtigen voor ‘je weet wel welk festival’. We staken de eerste editie op amper drie maanden in elkaar. Dat ging allemaal heel snel. En het sloeg ook meteen aan. Daarna groeiden we elk jaar, maar een tiende verjaardag van dit formaat … daar hebben we nooit aan gedacht”, vertelt Marc Reijntjes van The Day Before Tomorrow.

Meer fuivers op The Day Before Tomorrow toegelaten3

Nog meer beleving

Ook dit jaar vliegen de tickets weer de deur uit. Dat is geen verrassing, want er staat traditiegetrouw veel schoon volk op het podium. Niemand minder dan Ronnie Flex, de Rotterdamse rapper die al enkele jaren in de hitlijsten staat met nummers zoals ‘Energie’, ‘Drank & Drugs’ en ‘Blijf bij Mij’, is dit jaar headliner op de main stage. Maar ook elders in het park valt van alles te beleven. Denk maar aan de ChitChat Stage, de Techno & House Stage by Desperados, Silent Disco, …. “We proberen onze bezoekers elk jaar nóg meer beleving te bieden. De uitbreiding van ons terrein in het prachtige decor van het park van Brasschaat is absoluut een troef. Het zorgt voor meer ruimte en comfort. We hebben trouwens nog veel meer leuke dingen in petto. Maar meer daarover later”, zegt Reijntjes.

Meer info online op www.thedaybeforetomorrow.be. Daar kan je ook ‘regular tickets’ of VIP-arrangementen bestellen.

MLH

Foto: © TDBT

Facebook4
Twitter
Follow Me
Tweet