Laatste nieuws:
Laatste tickets The Day Before Tommorrow nog beschikbaar

Laatste tickets The Day Before Tommorrow nog beschikbaar

Het bekende open-air festival The Day Before Tomorrow blaast binnen drie weken tien kaarsen uit. Dat vieren ze in stijl op zaterdag 26 augustus in het Park van Brasschaat. Niet alleen met headliners als Ronnie Flex, Average Rob ft Omdat Het Kan Soundsystem en Dikke, maar ook met een forse uitbreiding van het festivalterrein tot maar liefst 18.000 bezoekers. De VIP-stage is inmiddels helemaal uitverkocht, maar ook de gewone tickets vliegen de deur uit. Wil je één van de laatste nog beschikbare tickets? Dan is snel reserveren de boodschap. Dat kan alleen online via www.thedaybeforetomorrow.be

Het festival viert dit jaar een heus jubileum. Hoog tijd dus voor uitbreiding, zeker na de laatste twee uitverkochte edities. TDBT maakt deze zomer plaats voor nog eens 3.000 extra bezoekers, wat de totale capaciteit op 18.000 brengt. Het festivalterrein en de VIP werden stevig uitgebreid. Een nieuw podium moet er bovendien voor zorgen dat iedereen op elk moment geëntertaind blijft.

Laatste tickets The Day Before Tommorrow nog beschikbaar2

Nog 1.000 beschikbaar

Ook dit jaar vliegen de tickets dus de deur uit. De laatste 1.000 gewone tickets zijn vanaf nu te koop. Er staat traditiegetrouw veel schoon volk op de podia van TDBT. Onder meer niemand minder dan Ronnie Flex, de Rotterdamse rapper die al enkele jaren in de hitlijsten staat met nummers zoals ‘Energie’, ‘Drank & Drugs’ en ‘Blijf bij Mij’, is dit jaar headliner op de main stage. Maar ook house- en technofans komen ruimschoots aan hun trekken, met internationale namen als Emanuel Satie en Themba, en Belgische toppers als Nico Morano, Yves Deruyter, Maxim Lany … Ook elders in het park valt van alles te beleven. Denk maar aan de ChitChat Stage, Silent Disco of de verschillende stands van de vele sponsors.

De volledige line-up vind je op www.thedaybeforetomorrow.be/line-up/

MLH

Foto: © TDBT

Facebook3
Twitter
Follow Me
Tweet