Laatste nieuws:
Brasschaatse bib alle dagen open

Brasschaatse bib alle dagen open

Vanaf 12 juni is de bib van Brasschaat aan de Bredabaan 407 alle dagen tussen 10 en 22 uur open, ofwel bemand door de medewerkers of tijdens sommige tijdsperiodes zonder personeel. De extra openingsuren zonder personeel heten “open +”. Om binnen te komen tijdens de “open +” uren scan je aan de ingang je identiteitskaart en geef je een persoonlijke pincode in. De deur gaat open en de bib is voor jou! Mogelijk ben je er alleen, mogelijk zijn er andere “open +” gebruikers aanwezig. Het personeel van de bib is er niet, maar alles wijst zichzelf uit. Ook op zondag blijft de bib toegankelijk.

Brasschaatse bib alle dagen open2

Wil je tijdens de “open +” momenten de bib bezoeken, moet je 16 jaar of ouder zijn en minstens 3 maanden lid van de bib. Je registreert je eerst online via https://brasschaat.bibliotheek.be/openplus.

Medewerkers

De medewerkers van de bib blijven aanwezig op maandag (10-18 u.), dinsdag (14–18 u.), woensdag (14 – 18 u.), donderdag (14-20 u.), vrijdag (14-18 u.) en zaterdag (10-14 u.). Meer info op https://brasschaat.bibliotheek.be/

MLH

Foto’s: © gemeente Brasschaat

Facebook8
Twitter
Follow Me
Tweet