Huis van het Kind Essen lanceert de 'Zomerbingo'

Huis van het Kind Essen lanceert de ‘Zomerbingo’

Het ‘Huis van het Kind Essen’ heeft een ‘zomerbingo’ gemaakt met allerlei activiteiten die Essense kinderen tijdens de zomervakantie kunnen doen.

Scala aan activiteiten

“De bingokaart kan tijdens de zomerpicknick op woensdagmiddag 6 september worden ingeruild voor een cadeautje,” zegt jeugdschepen Arno Aerden (Vooruit). De zomerbingo omvat een scala aan activiteiten, waaronder buiten spelen op blote voeten, boeken lenen bij de bibliotheek, ravotten in het bos en een bezoek aan leuke speeltuinen. Het doel van het programma is om kinderen aan te moedigen om actief te zijn en tegelijkertijd hun ontwikkeling en plezier te bevorderen. “Er is niets mooier dan de lach en het geluk van onze kinderen als ze genieten van de vrijheid van de zomer,” zegt Aerden. “Met deze zomerbingo willen we onze jongeren aanmoedigen om hun omgeving te ontdekken en hun zomerdagen te vullen met spelen en ontdekken.”

Huis van het Kind Essen lanceert de 'Zomerbingo'3
Arno Aerden
Kom genieten van de activiteiten

Het Huis van het Kind Essen nodigt alle gezinnen uit om de volle bingokaart in te ruilen voor een cadeautje tijdens de familiepicknick, die plaatsvindt op woensdag 6 september van 12:00-16:00 in het park van GC de Oude Pastorij in Essen (Essendonk 3). Iedereen wordt aangemoedigd om een picknick, vrienden en familie mee te nemen en te genieten van de activiteiten die op 6 september georganiseerd worden.
Lege exemplaren van de zomerbingo zijn beschikbaar aan de Vrijetijdsbalie van het gemeentehuis in Essen (Heuvelplein 23).

Huis van het Kind Essen lanceert de 'Zomerbingo'2

Foto’s: Arno Aerden

AA

Facebook13
Twitter
Follow Me
Tweet