Laatste nieuws:
Fietsclinic zaterdag 1 juni WielerExperience Roosendaal

Fietsclinic zaterdag 1 juni WielerExperience Roosendaal

Voor alle kinderen die voor de eerste keer kennis willen maken met fietsen op een heuse pumptrack. Lekker willen crossen op uitdagende ondergrond met een mountainbike. Of willen ervaren hoe het is om misschien wel de nieuwe Mathieu van der Poel of Marianne Vos te worden op een echte wielrenfiets, organiseert het Wielercomité Nispen op zaterdag 1 juni een gratis fietsclinic op de WielerExperiece te Roosendaal.


Mocht je al wat ervaring hebben met een van de betreffende fietsdisciplines, maar wil je je skills verder ontwikkelen dan ben je uiteraard ook van harte welkom. Onder begeleiding van professionele trainers kun jij je vaardigheden namelijk verder ontwikkelen. En mocht je de smaak te pakken krijgen dan kun je uiteraard ook deelnemen aan de dikke banden race op zondag 7 juli in Nispen tijdens onze jaarlijkse wielerronde.

Ben jij Ready2Race? Doe dan mee!

Pumptrack, Mountainbiken, Wielrennen, probeer het allemaal. Ben je 4 t/m 15 jaar en hou je van fietsen of wil je proeven of deze sport iets voor jou is? Kom dan gezellig op zaterdag 1 juni 2024 naar de WielerExperience Roosendaal, Buijenstraat 14, 4705 RD Roosendaal.

Tijdens de fietsclinic heb je voldoende tijd om alle beschikbare disciplines voor jouw leeftijdscategorie te oefenen. Mocht je liever minder verschillende disciplines willen uitproberen, laat het dan weten bij de aanmelding.

Programma
  • 9.30 -10.30 uur school groepen 1-2 (disciplines: pumptrack & wielrennen)
  • 10.30 – 11.30 uur school groepen 3-4 (disciplines: pumptrack & wielrennen)
  • 11.00 – 12.30 uur school groepen 5-6 (disciplines: pumptrack & mountainbike)
  • 13.00 – 15.00 uur school groepen 7-8 (disciplines: pumptrack, mountainbike & wielrennen)
  • 14.00 – 16.00 uur klassen voortgezet onderwijs 1+2+3 (disciplines: pumptrack, mountainbike & wielrennen)

Aanmelden en meer informatie kun je vinden op www.rondevannispen.nl/inschrijven

LET OP

aanmelding voor de fietsclinic staat los van deelname aan de dikke banden race op zondag 7 juli. Daar kun je je los voor aanmelden via dezelfde website. Aanmelden voor de clinic kan t/m 25 mei a.s.. Aanmelden voor de dikke banden race kan t/m 29 juni a.s..

Bron: Stichting Wielercomité Nispen
Foto: PixaBay

Facebook2
Twitter
Follow Me
Tweet