Laatste nieuws:
'Kapellen Loopt' op vooravond Dorpsdag

‘Kapellen Loopt’ op vooravond Dorpsdag

Lopen is ‘in’ en iedereen doet het. In Kapellen kunnen sportievelingen op vrijdag 24 mei 2024, aan de vooravond van het Dorpsdagweekend, deelnemen aan de eerste editie van ‘Kapellen Loopt’.Met deze nieuwe ‘fun & costume run’ mikken de organisatoren op een toegankelijke cocktail van sportiviteit, samenhorigheid, creativiteit en gezelligheid waar zowel kids (3-12 jaar) als volwassenen van kunnen proeven.

Natuurlijk is het niet de bedoeling dat je zomaar wat doelloos rondzwerft in de gemeente: bij een ‘fun run’ hoort een ‘fun parcours’ langs enkele van Kapellens meest gezellige spots. Op het Dorpsplein aan de start- en aankomstzone is er doorlopend animatie van 18 tot 23 uur.

De kids (3-12 jaar) starten om 19 uur en lopen 1 km doorheen het dorpscentrum. De volwassenen beginnen om 19.45 uur voor een tocht van 5 km op een parcours dat start op het Dorpsplein. Via het Marktplein wordt de Hoevensebaan bereikt en lopen de deelnemers naar de Parijseweg via de groenzone aan het Blauwhof. Na een korte passage in het gemeentepark wordt terug naar het Dorpsplein gelopen.

Sfeer en gezelligheid zijn troef. Doorlopend is er animatie op het Dorpsplein en de deelnemers worden aangemoedigd om verkleed deel te nemen aan de looptocht.
Deelnemen is gratis voor deelnemers aan de kids-run. Senioren betalen € 7 bij voorinschrijving via www.kapellenloopt.be of € 9 op de wedstrijdavond aan de start.

Alle info op www.kapellenloopt.be

MLH

Foto: © Freepik

Facebook4
Twitter
Follow Me
Tweet