Laatste nieuws:
Lien (84) en Thilly (82) logeren in boompittenten

Lien (84) en Thilly (82) logeren in boompittenten

Woensdagnacht logeerden de Wuustwezelse Lien (84) en Thilly (82) in een van de zes boompittenten op domein zusters Franciscanessen in Gooreind. De vriendinnen braken daarmee twee records: niet alleen zijn ze – veruit- de oudste gasten die we al in onze tenten mochten verwelkomen, ze moesten ook het minst ver reizen om er te geraken. Ze wonen namelijk allebei op hetzelfde domein Franciscanessen, in Amandina.

Niets is leeftijdsgebonden

Lien en Thilly zijn vooral ook twee inspirerende vrouwen boordevol levenswijsheid. “Niets is leeftijdsgebonden”, vertellen ze. “Hoe oud je ook bent, er schuilt nog altijd een stukje jeugd in jezelf.” De twee tachtigers genoten van de natuur, van de rust, van het avontuur, van een gezellig glaasje bubbels in de boompittent en van een lekker ontbijtje in de openlucht. Voor Thilly was het de allereerste reis, de eerste overnachting in een tent sinds haar jonge kinderjaren. Met Lien, die enkele jaren geleden nog door de Jordaanse woestijn trok, had ze een ervaren reispartner. Maar zin voor avontuur en de wil om te tonen dat het nooit te laat is om een ‘verlangen uit je jeugd in te halen’, dat hebben ze allebei.

En wat ze nu zelf vonden van hun unieke overnachting? Dat vertellen ze graag zelf in een video die we maakten over hun verblijf:
Kijk op Facebook: https://www.facebook.com/reel/211590761856327
Kijk op Twitter: https://twitter.com/GemWuustwezel/status/1679483585315872768
Kijk op Instagram: https://www.instagram.com/p/CupB3ploYO1/

Bron en beeldermateriaal: Lokaal bestuur Wuustweze;

Facebook153
Twitter
Follow Me
Tweet