Laatste nieuws:
Kalmthoutse Fotokring ontvangt titel 'Koninklijke Maatschappij'

Kalmthoutse Fotokring ontvangt titel ‘Koninklijke Maatschappij’

Wanneer een vereniging 50 jaar onafgebroken bestaat en aan alle voorwaarden voldoet, kan de titel van ‘Koninklijke Maatschappij’ bij het paleis aangevraagd worden.

Culturele en sociale engagement van de vereniging

De Kalmthoutse Fotokring komt hiervoor in aanmerking en kreeg op woensdag 14 juni het begeerde brevet door gouverneur Cathy Berx overhandigd. Gouverneur Berx benadrukte het culturele en sociale engagement van de vereniging in de Kalmthoutse gemeenschap en de ruime regio. De goede werking vertaalt zich naar het ledenaantal en de vele bezoekers op hun tentoonstellingen.

Fotowedstrijd

Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de vereniging, die zich nu ‘Koninklijke Kalmthoutse Fotokring’ mag noemen, is het thema van de tentoonstelling dit jaar ‘Goud’. Nog tot 31 augustus 2023 kan men deelnemen aan de fotowedstrijd. Deze wordt georganiseerd door de fotokring in samenwerking met Foto Joosen, die ook hun 50-jarig jubileum mag vieren. Alle informatie over de fotowedstrijd is terug te vinden op www.kalmthoutsefotokring.com en www.fotojoosen.be. Iedereen kan nog deelnemen en kans maken op een mooie prijs. Hét moment om die mooie foto op uw gsm, waar anders niets mee gebeurt, tot zijn recht te laten komen.

Foto: Koninklijke Kalmthoutse Fotokring

DV

Facebook115
Twitter
Follow Me
Tweet