Laatste nieuws:
ADHD Gewoon jezelf zijn is o.k.!

ADHD? Gewoon jezelf zijn is o.k.!

Een paar maanden nadat zijn beste vriend gediagnotiseerd werd met symptomen van ADHD, kreeg Dinand Christian hetzelfde verdict.

Bewustmaking erg belangrijk

Enkele maanden nadat zijn beste vriend gediagnotiseerd werd met symptomen van ADHD, kreeg Dinand Christian hetzelfde verdict. Hij had het al heel moeilijk dat zijn beste vriend van school moest veranderen en vreesde dat hij dit misschien ook zou moeten doen. Hij is zich gaan verdiepen in de materie en leerde dat er een spectrum bestaat. Niet gemakkelijk om te begrijpen, maar wel de moeite waard om andere kindjes (én ouders) hierrond bewust te maken. Omdat zijn bonusmama, Thalia Tsé, in de eventsector zit, vroeg Dinand Christian of zij samen hierrond iets konden organiseren. Het resultaat is een leuk evenement voor jong en oud waar je niet alleen kan genieten van lekker eten en dansen op live muziek, maar ook waar je meer te weten kan komen over de verschillende aspecten van ADHD.

ADHD Gewoon jezelf zijn is o.k.!2

Daarom wordt er op 21 juli in café Rex een geweldige dag georganiseerd, met keigoede muziek, toffe activiteiten voor de kinderen, lekker eten en vooral veel interessante informatie over ADHD!

Wanneer: vrijdag 21 juli van 14:00 – 21:00
Waar: Café Rex, Spoorwegstraat 11, Essen
Inkom: gratis

Facebook10
Twitter
Follow Me
Tweet