Laatste nieuws:
Wandelzoektocht in Putte

Wandelzoektocht in Putte

Voor de vierde keer op rij organiseert #OPSTAPINKAPELLEN een leuke, gratis wandelzoektocht tijdens de zomervakantie. Na de succesvolle vorige edities in Kapellen-centrum en Hoogboom, is nu de wijk Putte-Kapellen aan de beurt.

Langs de mooiste plekjes

De wandelzoektocht van +/-7 km brengt je langs de mooiste pareltjes in het grensdorp. Je passeert volop leuke zomerse terrasjes en restaurantjes waar je even kan uitblazen. Ondertussen probeer je antwoorden op een aantal vragen te geven en herken je plekjes op een reeks foto’s.

Gratis

De zoektocht start en stopt op de parking van sporthal ‘t Kooike, Ertbrandstraat 64, Putte-Kapellen. De tocht is gratis en is geschikt voor jong en oud. Je hoeft de tocht niet op één dag af te werken, je mag gerust alles spreiden over meerdere dagen in de periode tussen 1 juli en 5 september 2023.

Deelnemen

Wil je deelnemen? De zoektocht kan je gratis downloaden op de website www.opstapinkapellen.be. Heb je liever een gedrukt exemplaar, dan kan je dat ophalen (kostprijs € 2) in Het Magisch Naaldje, Ertbrandstraat 150 Putte-Kapellen en in het Sportcafé De Chalet, Sportweg 1 in Stabroek of bij Erik Calle, Ertbrandstraat 18 Putte-Kapellen (na afspraak via 0471 03 89 12). Het ingevulde antwoordblad kan je ten laatste op 5 september mailen naar opstapinkapellen@gmail.com of binnenbrengen op één van de volgende adressen: Ertbrandstraat 18 Putte-Kapellen, Gasstraat 34 Kapellen en Papenboslaan 6 Kapellen. Er wordt slechts één antwoordformulier per gezin aanvaard. Voor de winnaars zijn er leuke prijzen voorzien, geschonken door de lokale handelaars.

Meer info: www.facebook.com/opstapinkapellen

MLH

Foto: © MLH / Kasteel Ravenhof

Facebook34
Twitter
Follow Me
Tweet