Gooreinds Tuinfeest in pastorietuin op zondag 25 juni

Gooreinds Tuinfeest in pastorietuin op zondag 25 juni

Op het Gooreinds Tuinfeest zet je de zomer in met muziek, leuke activiteiten, kinderanimatie, lekker eten en een drankje. De Raad voor Gemeenschapsontwikkeling (RGO) Gooreind heeft ook dit jaar een afwisselend programma in elkaar gestoken. Samen met lokale verenigingen zorgen ze voor een leuke dag vol gezelligheid in en rond de pastorietuin aan de Theo Verellenlaan. De inkom is helemaal gratis. Terwijl je geniet van een een afwisselend muzikaal programma, kunnen de kinderen zich uitleven op de springkastelen, zich laten schminken of deelnemen aan allerlei spelen. En aan de overkant van de Theo Verellenlaan is er een boekenverkoop van de bib. Het Gooreinds Tuinfeest start om 13:00 uur en eindigt rond 21:00.

Muzikaal programma

13:00: kidsconcert Harmonie Concordia
Om 13 uur begint er een kidsconcert door Harmonie Concordia in ’t Schoolhuis. Zij brengen het bekende verhaal van Mowgli en de Wolvenhorde. Het is een vertelling waarin tekst, beeld en muziek elkaar versterken. Zij tonen hoe muziek meer kan vertellen wanneer woorden tekortschieten en hoe één woord in duizenden klanken kan vertaald worden. Tickets kosten 3 euro en zijn verkrijgbaar via concordiagooreind.be.

14:00: The Hinge

Om 14:00 uur klimt The Hinge op het podium, een tweekoppige band met een ferme boon voor akoestische duetten. Jan Geysen (gitaar, mondharmonica, zang) verdiende zijn sporen o.a. bij het rauwere Kinsman alwaar terdege ge(post)rockt werd. Ine Aerts (zang, drum) trok bij Nashville Bum de meerstemmige en ietwat gevoeligere countrykaart. En daar ergens tussenin ontmoeten ze elkaar.

16:00: Usual

Twee uur later staat Usual garant voor veelzijdig muzikaal entertainment. Zij spelen herkenbare covers voor jong en oud. Ook verzoekjes zijn steeds welkom! Een festivaltent, dorpsplein of parkhappening op zijn kop zetten, daarvoor staat deze groep garant. Het wordt moeilijk om niet op de tafels te gaan springen en dansen.

18:30: Basement Bastards

Het muzikaal programma wordt om 18:30 afgesloten door Basement Bastards, een no-nonsense partyband. De energieke set en een te gekke ambiance op het podium brengen elk publiek in vervoering. Een aanstekelijke mengeling van pop en rock zorgen voor een explosieve cocktail aan hits.

Boekenverkoop: alles aan 1 euro

Eveneens op zondag 25 juni en in Gooreind organiseert de Wuustwezelse bibliotheek een grote boekenverkoop aan GC ‘t Schoolhuis. Tussen 13:00 en 16:30 vind je er een stand met zowel afgevoerde boeken voor volwassenen als kinderen, tijdschriften, dvd’s, enz. Per boek betaal je slechts één euro.

De boekenverkoop valt samen met het Gooreinds Tuinfeest. Wie gezellig wil feesten en ook niet nee zegt tegen een goed boek aan een bodemprijs, kan zondag dus twee vliegen in één klap slaan. De niet-verkochte boeken zullen nadien nog een tijdje in de bibliotheek van Gooreind in verkoop blijven staan.

Bron: gemeente Wuustwezel
Foto: Wezelopdefoto

Facebook33
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!