Bibliotheek Wuustwezel neemt 12- tot 18-jarigen mee op mysterieuze, zomerse leestrip

Bibliotheek Wuustwezel neemt 12- tot 18-jarigen mee op mysterieuze, zomerse leestrip

De bibliotheek van Wuustwezel pakt de komende weken uit met een zomers initiatief, speciaal voor 12- tot 18-jarigen: de surprisevalies.

Onze jongeren kunnen binnenkort genieten van een welverdiende vakantie. De bib helpt ze daarbij graag wegdromen naar verre reizen en onbekende bestemmingen. Vanaf maandag 19 juni kan je in de inkomhal van de Wuustwezelse bibliotheek twee surprisevaliezen vinden die gevuld zijn met verpakte boeken. Op de verpakkingen staan een aantal kernwoorden die een tipje van de sluier lichten over het boek in kwestie. Mysterieus!

Hoe kan je meedoen (als 12- tot 18-jarige)?

• Haal vanaf maandag 19 juni een reispaspoort af in de bibliotheek. Op je paspoort staan vier bestemmingen: op avontuur, naar de natuur, op fantasiereis en een Engels boek of klassieker.
• Kies een ingepakt boek uit de surprisevalies en ontvang een stempel op je reispas. Op elk verpakt boek vind je naast een aantal kernwoorden ook één van de vier bovenstaande bestemmingen, zo kan je kiezen ‘naar waar’ je op reis wil gaan.
• Heb je twee stempels verzameld? Dan wacht er een kleine verrassing op jou in de bib.
• Heb je ze alle vier? Wauw! Dan nodigen de bibmedewerkers je graag uit op een gezellig samenzijn met andere reizende jongeren in de bibliotheek. Meer info daarover volgt binnenkort.

De reispaspoorten kan je afhalen in de bibliotheek van Wuustwezel, Gooreind en Loenhout. De surprisevaliezen vind je enkel in de bibliotheek van Wuustwezel. Deze onweerstaanbare reis start op maandag 19 juni en eindigt op maandag 4 september. Ben je tussen 12 en 18 jaar oud en heb je zin om je te laten verrassen door de boekenpareltjes in de valiezen? Breng de komende weken dan zeker een bezoekje aan onze bibliotheek.

Bron en foto: gemeente Wuustwezel

Facebook11
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!