Laatste nieuws:
Film in het park van Kapellen

Film in het park van Kapellen

Het gemeentepark van Kapellen wordt op zaterdag 1 juli 2023 opnieuw een openluchtcinema. Gewoon genieten is de boodschap. Voor drankjes en popcorn wordt gezorgd.

Tom & Jerry

Om 15 uur worden de kinderen verwend met ‘Tom & Jerry’. De muis Jerry heeft een nieuw thuis gevonden in een luxe hotel in New York. De hotelmanager vraagt vervolgens aan de jonge medewerkster Kayla om de muis uit het hotel te halen voordat de “bruiloft van de eeuw” van een vooraanstaand stel plaatsvindt. Avontuur en hilarische toestanden zijn verzekerd. De toegang tot het terrein voor de namiddagvertoning is gratis, maar je moet wel vooraf online een ticket reserveren. Breng je eigen stoel (luchtmatras, deken, sofa, zitzak, boomstronkje,…) mee. Je kan eventueel ook een stoeltje reserveren € 3.

Film in het park van Kapellen2

Joker

’s Avonds staat Joker, een Amerikaans psychologisch drama uit 2019 in regie van Todd Phillips, op het programma. De film is gebaseerd op de gelijknamige superschurk uit de Batman-stripverhalen. Voor de avondvertoning betaal je € 5. Wens je een stoeltje te reserveren, betaal je € 8 euro (film inclusief). Reserveer tijdig je ticket via de webshop.

Meer info op www.filminhetpark.be/tickets/

MLH

Foto: © DBV Events & MGM // Pixabay

Facebook6
Twitter
Follow Me
Tweet