Laatste nieuws:
New Jorg Gallery presenteert ‘Blurry’

New Jorg Gallery presenteert ‘Blurry’

“We hebben voor de naam ‘Blurry’ gekozen, omdat beide fotografen op dezelfde, interessante manier te werk gaan, namelijk wazige foto’s in één shot genomen”, legt kunstenaar Jorg Van Daele uit.

New Jorg Gallery presenteert ‘Blurry’
Boris Grozdanic Gorian
Ongewone fototechnieken

“Boris Grozdanic Gorjan is beroepshalve modefotograaf, maar in de overige uren maakt hij door middel van diverse ongewone fototechnieken zijn kunstprojecten waar. In onze tentoonstelling stelt hij o.a. zijn project ‘Defocus’ voor.”

New Jorg Gallery presenteert ‘Blurry’
Francis Borghys
Oorzakelijk verband

“Francis Borghys was eerder al te zien in onze galerij met zijn vorige project en dit keer zal hij zijn gloednieuwe project presenteren. Hier zegt hij er zelf het volgende over: ‘Nadat ik ontdekte dat het symptomatische van de klimaatsverandering overal om ons heen aanwezig is, wat ik met ‘Symptoms’ probeer weer te geven, ga ik met ‘Diagnosis’ symbolisch op zoek naar een oorzakelijk verband via echografie en/of röntgen foto’s.

New Jorg Gallery presenteert ‘Blurry’
Jorg Van Daele
After the crash

“Zelf toon ik mijn nieuwe reeks ‘After the crash’. Het leven van nul terug opbouwen door middel van in elkaar passende gerecycleerde stukken. Oude stukken vernietigen om opnieuw te beginnen. Een nieuwe reeks grotere en kleinere beeldhouwwerken.”

New Jorg Gallery presenteert ‘Blurry’2

Openingsdagen

Zaterdag 11 en zondag 12 mei van 13:00 tot 17:00
Vrijdagavond 24 mei van 19:30 tot 22:00
Zaterdag 25 en zondag 26 mei van 13:00 tot 17:00.
Let op : 17, 18 en 19 mei is de gallery gesloten!

Waar

New Jorg Gallery
Spreeuwstraat 6
2920 Kalmthout

Foto’s: Jorg Van Daele

JVD

Facebook55
Twitter
Follow Me
Tweet