Laatste nieuws:
'Art ten hove' stelt voor de 20ste keer ten toon

‘Art ten hove’ stelt voor de 20ste keer ten toon

In de kerk Attenhoven werd twintig jaar geleden, tijdens de Week van de Amateurkunsten, een eerste groepstentoonstelling ‘Art ten hove’ georganiseerd. Een evenement dat vele kunstenaars nadien jaarlijks opnieuw organiseerden op een andere locatie.

20ste editie

Na omzwervingen via de Sint-Jozefkapel in Brasschaat, de kerk van de Heuvels in Stabroek en de kapel van Mater Salvatoris in Kapellen, is de kerk Attenhoven binnenkort opnieuw de unieke site voor een nieuwe groeps-kunst-tentoonstelling. Dit jaar staat editie nummer 20 op het programma tijdens de weekends van 27 en 28 april, 4 en 5 mei en ook op woensdag 1 mei. Tussen 11 en 17 uur kan je terecht in de Kerk Attenhoven aan de Blokweg 131 in Hoevenen.

Groepstentoonstelling

Verschillende kunstenaars bieden met deze groepstentoonstelling een breed scala aan thema’s, zoals authenticiteit, dualiteit, balans, natuur, inspiratie, proces, sociale verandering en artistieke expressie aan. Dit in de vorm van schilderijen, tekeningen, collages, foto’s, keramiek, beelden en mixed media. Je kan het werk bewonderen van Ann Schiltz, Chris Back, Christ’l Lamot, Hugo Quirynen, Ivan Janssens, Jenny Louwagie, Kristel Jacobs, Margot Klingenberg, Maryse Vermeersch, Tina Galand, Willy Van de Velde en Yvonne Vleugels.

MLH

Foto: © Art ten hove

Facebook5
Twitter
Follow Me
Tweet