Laatste nieuws:
Politiezone Noord blijft alert

Politiezone Noord blijft alert

De agenten van de verkeersdienst van de politiezone Noord zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren en opvolgen van snelheidscontroles.

204 pv’s

De afgelopen week werden 2378 voertuigen gecontroleerd op het grondgebied van Kapellen en Stabroek. Dat die snelheidscontroles nog altijd nuttig zijn bewijzen hun metingen. Een snelheidsduivel reed 110 in zone 50 en mag een gepeperde rekening in de bus verwachten. 91,42% van de bestuurders reed aan de correcte snelheid. De agenten maakten 204 pv’s op. Wie de volgende dagen langs de Hoge Weg in Hoevenen rijdt, kan de flitscamera daar zeker tegenkomen.

Politiezone Noord blijft alert 2

Hoogboomsteenweg

De politie doet deze week ook extra controle op de Hoogboomsteenweg. Daar wordt de laatste hand gelegd aan de heraanleg van de baan. Veel automoblisten negeren er de tijdelijke signalisatie en worden op de bon geslingerd Zo zijn er bestuurders die toch door het afgesloten deel van de weg rijden en de nieuwe kleeflaag beschadigen. Daarnaast wordt het nieuwe fietspad of voetpad dikwijls door auto’s gebruikt om de weg te vervolgen.

Meer info over de werken kan je lezen op www.kapellen.be/hoogboomsteenweg-klaar-na-paasvakantie

MLH

Foto: C Pixabay & PZ Noord

Facebook14
Twitter
Follow Me
Tweet