Laatste nieuws:
Buurtcomité Veldweg Schildershof organiseert buurtfeest

Buurtcomité Veldweg Schildershof organiseert buurtfeest

Het idee om een buurtfeest te organiseren was er al lang, maar het kwam er nooit van. Uiteindelijk nam Erik ’t Hart het initiatief en nodigde via messenger diverse mensen uit om te verzamelen bij de Rex om dingen door te spreken.

“Ik heb een flyer gemaakt en die bij iedereen in de bus gestoken in de Veldweg, Kleine Veldweg, Jozef Van Ruysseveltstraat en de Ferdy Naulaertsstraat,” vertelt Erik, “het resultaat was 84 inschrijvingen! De gemeente gaf meteen toestemming voor ons evenement en stelde materiaal ter beschikking. Gert Raijmaekers van café Rex sponsorde ons met een vat bier, een tap en koeling. We overwegen ook om in januari 2018 een Nieuwjaarsborrel te organiseren voor onze wijk.”

Vlnr organisatoren Marc Heylen, Jurgen Celie, Jenny Dockx, Christien Verhulst, Erik 't Hart, op de voorgrond Zita Celie
Vlnr organisatoren Marc Heylen, Jurgen Celie, Jenny Dockx, Christien Verhulst, Erik ‘t Hart, op de voorgrond Zita Celie

Ondanks het sombere weer zag het er supergezellig uit. Overal zag je pratende en lachende mensen, kinderen vermaakten zich met stoepkrijt, een springkasteel en ‘4 op een rij’, terwijl een discobar toffe muziek speelde. Een fritkar kwam aangereden en om 21:00 kwam Roma iedereen van ijs voorzien. Een toffe dag die vast herhaald gaat worden!

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.
Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook69
Twitter
Follow Me
Tweet