Laatste nieuws:
Expositie Ed Hereijgers zeer druk bezocht

Expositie Ed Hereijgers zeer druk bezocht

De grote parkeerplaats stond vol en het was een komen en gaan van bezoekers die de werken van Ed Hereijgers kwamen bewonderen. Het was zijn vierde expositie en zoals altijd trok het zeer veel publiek. Er waren niet alleen schilderijen met diverse materialen als basis, ook waren er unieke mozaïeken te zien.

“Ik gebruik graag allerlei materialen,” legt Ed uit, “je kunt het zo gek niet bedenken of ik weet wel een toepassing om het te gebruiken. Of het nu kapot serviesgoed is, een verlengsnoer, de bekleding van een oude, leren stoel, er is altijd wel iets creatiefs mee te doen.”

Alle materialen worden tot in de piepkleinste details aangebracht en de reliëfschilderijen tonen zijn inventiviteit. Een toiletpot ingelegd met mozaïek en voorzien van verlichting laat zien dat er schoonheid zit in de dagelijkse gebruiksvoorwerpen. Je hebt het oog van de kunstenaar nodig om dat te kunnen zien, het moge duidelijk zijn dat Ed Hereijgers dat inzicht heeft.

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.
Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook109
Twitter
Follow Me
Tweet