Laatste nieuws:
Carnaval - Sociale Tour 2019 - Voorbereiding pakjes - (c) Noordernieuws.be - HDB_1878u85
Vlnr Magda, Dirk, Kris, Ludo. Niet op de foto staan Elly, Kristel en Evy, die ook keihard hebben meegewerkt

Voorbereidingen Sociale Toer in volle gang

De gezellige woonkamer van Magda Van Ginderen zag er vandaag uit alsof er een bom ontploft was. Overal stonden stapels dozen, tasjes en spullen die ingepakt moesten worden, allemaal voor de Sociale Toer.

Ook dit jaar brengen Prins Ronny, nar Janneke, Keizer Dirk en leden van Dofkapel een bezoek aan scholen en instellingen. De Sociale Toer gaat langs Berkenbeek, Spectrum, Sint-Michael, Sint-Vincentius, De Mik, ziekenhuis Klina, Piramide, Monnikenheide, kleuterscholen, diverse rusthuizen en Lokaal Dienstencentrum (LDC) ’t Gasthuis.

Diverse instellingen krijgen een cheque, voor alle andere worden cadeautjes gemaakt en ter plekke uitgedeeld. Al die cadeautjes werden vandaag ingepakt, een intensief werk waar een groep mensen een hele dag mee bezig was. Carnaval is niet alleen feesten en dansen. Het is een heel sociaal gebeuren dat veel inspanning en moeite kost van alle betrokken partijen, maar het wordt allemaal met veel liefde en enthousiasme gedaan!

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook63
Twitter
Follow Me
Tweet